Asbestipurkaja Oulu, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun Asbestityöntekijöitä:

Tehtävänkuvaus:

Etsimme asiakkaallemme kokeneita asbestisaneeraajia Oulun alueelle. Työt sijaitsevat asuinkiinteistöjen, liiketilojen ja teollisuuslaitosten alueilla. Kohteiden laajuudesta johtuen työt voivat sisältää elementtien purkamista, asbestilla ympäröitujen putkien puhdistamista, työkohteen tarvittavien työvaiheiden kartoittamista, monipuolista purkutyötä sekä mahdollisia muita työvaiheita ja kohteita.

Vaatimukset:

Työtehtävässä menestyminen edellyttää alan aikaisempaa kokemusta, sekä voimassa olevia asbestipurkutyöhön vaadittavia pätevyyksiä ja sertifikaatteja.

Kokemus ja koulutustausta alalta
     Voimassa olevat pätevyydet ja sertifikaatit
     Terveystarkastus käytynä
     Oma-aloitteinen asenne
     Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit
     Ajokortti

Eduksi katsomme:

Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
     Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan
     Valmius reissutöihin

Me tarjoamme:

Työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan huomioiden aikaisemman kokemuksesi ja koulutustaustasi
     Laadukkaat työvarusteet ja työterveyshuollon

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 044 445 5012

Sähköposti: Oulu@ammattiturva.fi

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/5252936