Senior Java/Spring -kehittäjä, CGI Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Senior Java/Spring -kehittäjä liikenteen ja energian yksikköön

Haluatko työskennellä yrityksessä, jolle on tärkeää sinun taitojesi kehittäminen? Haluatko kehittää järjestelmiä, jotka vaikuttavat suomalaisten arkeen päivittäin? Toivotko olevasi osa tiimiä, joka haastaa sinut kehittymään jatkuvasti paremmaksi ohjelmistosuunnittelijaksi? Haluatko mahdollisuuden edetä urallasi yrityksen sisällä ja myös kansainvälisesti? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!
Me olemme CGI, yksi maailman ja Suomen suurimmista IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöistä, jolla on vakaa ja luotettava asiakaskunta. Toimimme usealla eri toimialalla, esimerkiksi kaupan, energian, teollisuuden, logistiikan ja avaruusteknologian aloilla. Asiakkaitamme ovat suuret yritykset, kunnat ja valtio.
Haemme nyt kasvavaan liikenteen ja energian yksikköömme senior Java/Spring kehittäjää asiakkaidemme järjestelmien kehitykseen.
Tässä tehtävässä

Työssäsi kohtaat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä liikenteen ja energian järjestelmien parissa. Esimerkkejä liikenteen ja energian yksikkömme asiakkaista ovat VR, Matkahuolto, Fingrid ja Elenia. Teet pääasiassa Java/Spring kehitystä pilvipalveluissa (AWS). Työ vaatii myös JavaScript, Python ja MongoDB osaamista. Kiinnostuksen mukaan voit osallistua myös DevOps-prosessien kehittämiseen, arkkitehtuurisuunnitteluun ja frontend-koodaukseen.

Toivomme sinulta
Haemme tällä kertaa jo senior Java/Spring -kehittäjää ja edellytämme sinulta viiden vuoden aiempaa työkokemusta energia ja telecom alalta. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta Smart Metering ratkaisujen optimointi ja testausautomaatiosta hankkeissa, jotka ovat viety onnistuneesti tuotantoon. Kansainvälisestä kokemuksesta on etua tehtävässä.

Tehtävä vaatii:
Toimiala osaamista: energia-alan Smart Metering ja telekommunikaatio projekteista.
Osaamisen teknologioista: Java, Spring, JavaScript, Python, Git
Osaamisen pilvipalveluista: AWS, OpenShift ja OpenStack
Tuntemuksen aiheista: testiautomaatio, DevOps
Tietokantaosaamisen: SQL, NoSQL, MongoDB, DynamoDB
Projektinhallinnan kokemusta sekä testaussuunnittelua, katsomme hyödyksi ketterän työn ohjaamisen.
Computer Science -tutkinnon

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä on 15.10.2024. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli profiilisi vastaa tarvettamme.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://cgi.njoyn.com/corp/xweb/xweb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0924-1337&BRID=1158047&lang=1