Henkilöstöasiantuntija, Kontiolahden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen 2.12.2024 lukien tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstöasiantuntijana tehtäviisi kuuluu organisaation henkilöstöhallinnon prosessien ohjausta ja neuvontaa, kehittämistä, koordinointia ja toteuttamista. Pääpaino tehtävänkuvassasi on ohjaamisessa ja kehittämisessä sekä kokonaisuuksien koordinoinnissa ja asiantuntijatehtävissä. Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja se sijoittuu kuntamme keskushallintoon, joka tuottaa hallinnon tukipalveluja koko organisaatiollemme.

Tehtävääsi sisältyy henkilöstöasioita koskevien ohjeiden ja toimintamallien valmistelua itsenäisesti ja muiden kanssa. Osallistut palvelussuhdeneuvontaan ja -ohjaukseen. Lisäksi osallistut paikallisiin neuvotteluihin ja yhteistoiminta-asioiden valmisteluun. Vastuullesi kuuluu henkilöstöä koskevien järjestelmien kehittämistyön koordinointia (esim. HR- ja työaikajärjestelmät) sekä osallistut yhteistyön kehittämiseen ulkoistettujen palkkapalveluidemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi työhyvinvointikyselyprosessin suunnittelua ja prosessin koordinointia. Osallistut henkilöstöviestinnän kehittämiseen ja toteutat myös itse hyvää henkilöstöviestintää omien vastuidesi osalta. Koulutat ja valmennat esihenkilöitämme oman asiantuntemuksesi pohjalta. Tehtäviisi voi kuulua ajoittaista muiden henkilöiden sijaistamista.

Tehtävänkuva on monipuolinen henkilöstöhallinnon tehtävä. Henkilöstöasiantuntijan tehtävämme sopii henkilölle, jolla on valmiuksia ja kiinnostusta erilaisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin kuten esimerkiksi palkka- ja työaika-asioihin, henkilöstöhallinnon järjestelmiin, henkilöstöraportointiin, työhyvinvointikyselyihin, erilaisten henkilöstöohjeiden ja toimintamallien laatimiseen, henkilöstöviestintään sekä yleisesti hyvän esihenkilötyön ja johtamisen vahvistamiseen erilaisin keinoin.

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulututkintoa ja aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Tunnet työelämän lainsäädäntöä ja sinulla on kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta. Erityisesti palkan määräytymiseen ja työaikaan liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta henkilöstöhallinnon järjestelmistä ja henkilöstöraportoinnista.

Käytät sujuvasti Microsoft Office/365 ohjelmia ja olet taitava Excelin käyttäjä. Kirjoitat sujuvaa hyvää tekstiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit rakentavassa yhteistyössä myös haastavissa työtilanteissa ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja huolellinen. Kykenet ottamaan haltuun myös isompia kokonaisuuksia.

Eduksi katsomme HR- ja työaikajärjestelmien syvällisen osaamisen, mukaan lukien esimerkiksi kokemuksen järjestelmien vaihdoista ja käyttöönotoista sekä järjestelmien välisistä liittymistä. Sinulla on mahdollisesti kokemusta toimimisesta ulkoistetun palkkahallinnon kanssa. Eduksi katsomme myös monipuolisen osaamisen henkilöstöhallinnon eri osa-alueilta. Aiempaa kunta-alan kokemusta emme edellytä, vaan olet voinut kartuttaa henkilöstöhallinnon osaamistasi myös muilla toimialueilla.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 900,00 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdollinen virka- ja työehtosopimuksen mukainen työkokemuslisä, joka voi olla valitun henkilön aiemman työkokemuksen perusteella 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna, sekä muut mahdolliset virka- ja työehtosopimuksen mukaiset lisät. Työaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle ja työllesi tukea ja hyvähenkisen yhteistyöverkoston. Tukenasi toimii esihenkilösi henkilöstöpäällikkö ja kunnan yhteisistä henkilöstöhallinnon asioista myös vastuuta ottava toimistosihteeri sekä koko muu keskushallinnon henkilöstö. Lisäksi teemme monipuolista henkilöstöhallinnon yhteistyötä sisäisesti osastojemme kanssa.

Tuemme osaamisesi kehittymistä kouluttautumismahdollisuuksilla. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja työvälineet. Työ- ja vapaa-ajan tasapainoa tukee liukuvan työajan käyttö ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Jätä sähköinen hakemuksesi 21.10.2024 klo 23:59 mennessä kotisivuillamme www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat. Haastattelut järjestetään viikoilla 44-45. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Sari Ahokas p. 050 525 6208 tai sari.ahokas@kontiolahti.fi. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina 4.10. klo 12-14, 8.10. klo 14-16 ja 21.10. klo 16-17.

Kontiolahden kunta on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kontiolahti.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1273&jbid=15