Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lippajärven päi, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pidätkö lapsilähtöisyyttä tärkeänä ja sylisi on aina avoinna lapsille? Haluatko luoda lapsille kiireettömän ja iloisen ilmapiirin, jossa jokaisella on hyvä ja turvallinen olla? Näitä asioita me Lippajärven päiväkodissa pidämme tärkeinä!

Haemme lapsen tuen lastenhoitajaa, lisäresurssiksi vakinaiseen tehtävään Leppävaaran palvelualueelle. Sijoittumispaikkasi on 30.6.2025 asti Lippajärven päiväkodin A-talossa, jossa on kolme lapsiryhmää. Tulet tehtävän alkaessa työskentelemään 2-5-vuotiaiden Vehkat-ryhmässä. Vehkat-ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, yksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä etsimämme tuen lastenhoitaja. Lisäksi yksiköissämme työskentelee kaksi varahenkilöä sekä laaja-alainen erityisopettaja.

Vuosittain kohdeyksikkösi suunnitellaan alueella lasten tuen tarpeiden pohjalta, joten kohdeyksikkö voi vaihtua ensi kaudella. Etsimme työhönsä sitoutunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa täydentämään osaavaa ja innostunutta työyhteisöä!

Varhaiskasvatuksen tuen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hoitoon, kasvatukseen ja opetukseen liittyvistä tehtävistä. Tärkeä osa työtäsi on luoda luottamuksellinen vuorovaikutussuhde lapsiin ja huoltajiin.

Henkilökuntaamme yhdistää huumori, vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi. Jos sinä koet nämä asiat tärkeiksi ja haluat tehdä töitä ainakin 30.6.2025 asti pienessä päiväkodissa, haluamme kuulla sinusta pian!

Arvostamme monipuolista osaamista ja monenlaisesta työkokemuksesta on tässä tehtävässä hyötyä.

Työpaikan nimi ja osoite: Lippajärven päiväkoti, Lippajärventie 44, 02940 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti ja lämminhenkisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi pidämme tärkeinä huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1977-24/fi_FI