Kansalaisopiston suunnittelijaopettaja (liikunta, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kansalaisopiston opinnot on tarkoitettu kaikille asuinpaikasta ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Mikkelin kansalaisopisto on aikuisoppilaitos, mutta jotkut opinnot on suunnattu myös alle 15-vuotiaille. Opiston toiminta-alueena on Mikkeli ja Hirvensalmi. Toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä ja musiikin, kuvataiteen ja teatteritaiteen osalta taiteen perusopetuksesta säädettyyn lakiin.

Liikunnan ja tanssin suunnittelijaopettajan tehtäviin kuuluu opettamisen lisäksi liikunnan ja tanssin kurssien suunnittelua, tilavarausten hoitamista, opetuskokonaisuuksien koordinointia ja kehittämistä sekä ainealueiden tuntiopettajien rekrytointia ja opastamista. Suunnittelijaopettaja toimii liikunnan ja tanssin opettajien vastuuhenkilönä. Tehtäviin kuuluu myös ainealueisiin liittyvää markkinointityötä, opiston sisäistä ja ulkoista tiedottamista, liikunnan ja tanssin alueen opintoneuvontaa, yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa sekä opetukseen liittyvien hankkeiden hallintaa ja seurantaa.

Valittavalta henkilöltä edellytetään kykyä kehittää opiston liikunnan ja tanssin opetusta sekä halua olla mukana kehittämässä opiston yleistä toimintaa. Arvostamme yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja sekä sopeutumiskykyä uusiin tilanteisiin. Eduksi katsotaan valmius opettaa erilaisia ainealueiden kursseja, myös tarvittaessa eri puolilla aluettamme. Edelleen eduksi katsotaan kokemus kansalaisopiston liikunnan ja tanssin opettajuudesta sekä projekteista ja hankkeista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto, opettajan vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset pedagogiset opinnot sekä riittävä työkokemus opettajan tehtävissä.

Virkaan sovellettava virkaehtosopimus on OVTES.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 1.11. klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset sekä kelpoisuuden osoittava todistus. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut tutkintotodistukset, jotka jätetään haastattelijalle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621400/fi_FI