Palveluvastaava (Lahdelma- ja Valkamakoti, Keuruu, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Palkkaus: 3539,84€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PALVELUVASTAAVAA
- Lahdelmakoti
- Valkamakoti

Asukaspaikkoja on yksiköissä 41, joista 36 on resursoitu ympärivuorokautisen palveluasumiseen ja 5 lyhytaikaiseen asumiseen. Toteutamme suunnitelmallista, kuntouttavaa ja osallistavaa sekä toimintakykyä ylläpitävää moniammatillista hoitotyötä. Henkilöstöä on yhteensä noin 30.

Palveluvastaavana toimit ikääntyneiden asumispalvelujen lähijohtajana alueesi asumisyksiköissä vastaten henkilöstöhallinnosta, johtamis- ja kehittämistehtävistä sekä toiminnan ja talouden suunnittelusta, seurannasta sekä asiakastyön johtamisesta yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaan. Tehtävässä on tärkeää varmistaa yhdessä henkilöstön ja omaisten kanssa asiakkaiden turvallinen ja mielekäs arki.

Pääset mukaan tiiviiseen ja kehittämismyönteiseen ikääntyneiden asumisen palveluvastaavien tiimiin, jossa sinut otetaan ilolla vastaan! Saat kehittää omaa työtäsi ja kertoa rohkeasti ideoitasi myös muille. Alkuperehdytyksen ohella saat työhösi tukea toisilta palveluasumisen palveluvastaavilta, omalta esihenkilöltäsi ja sinulla on myös vahva ison organisaation asiantuntijatuki käytettävissäsi.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena virassa on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto ja kokemus johtamisesta. Edellytämme myös Valviran hyväksytyn päätöksen ammattioikeuden harjoittamisesta.

Mikäli virkaan valittavalla ei ole suoritettuna johtamiskoulutusta, tulee se suorittaa mahdollisimman pian virkaan valinnan jälkeen.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja osaamista omavalvonnasta. Luemme eduksi ymmärryksen ikääntyneiden palveluasumisen palveluprosesseista ja alan työ- sekä johtamiskokemuksen. Toivomme kiinnostusta ja osaamista kehittää ikääntyvän asiakasryhmän palvelujen laatua, työn organisointia sekä henkilöstön työhyvinvointia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virkaan valittavan on tarvittaessa esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Täytä Kuntarekryn hakemuspohjaan ne tiedot työkokemuksestasi ja koulutuksestasi, jotka katsot tähän tehtävään olennaiseksi.

Tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623126/fi_FI