Kiinteistönhoitaja, Kiteen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Kiteen kaupungin tekniseen keskukseen vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. Kiteen kaupungin omistamien kiinteistöjen ja alueiden kiinteistöhoito-, ylläpito- ja kunnossapitotyöt yhdessä ulkoisten kumppaneiden kanssa, käyttäjäpalveluiden toteuttaminen sekä raportointi sähköiseen kiinteistöhallintajärjestel-mään (Buildercom).

Etsimällämme henkilöllä tulee olla soveltuva koulutus tai ammattitutkinto sekä kokemusta kiinteistöhoitajan työstä. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Positiivinen asenne auttaa myös sinua selviytymään työtehtävistäsi.

Kiinteistönhoitajan perustutkinto, rakennusalan kokemus sekä kokemus terveyskeskus-, päiväkoti- ja koulukiinteistöissä työskentelystä katsotaan eduksi.
Sinulla on vähintään perus IT-taidot ja kokemusta Microsoftin yleisimmistä ohjelmista, kuten Word, Excel ja Outlook. Työturvallisuus- ja tulityökortti sekä muut tehtävään liittyvät pätevyyden katsomme eduksesi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mukavan työilmapiirin työtovereineen, laadukkaan ja kattavan työterveyshuollon, e-passin sisältäen liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen (TS), valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Tehtäväkohtainen palkka on 2 242,78 €/kk. lisäksi hyväksi luettavasta työkokemuksesta voi saada 4-8% kokemuslisän.

Kiinteistönhoitajan tehtävään valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterin ote (laki 504/2002).

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 25.10.2024 klo 12.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623029/fi_FI