Projektipäällikkö/Metsätyön digitaalinen oppimisy, Rovaniemen Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Metsätyön digitaalinen oppimisympäristö -hankkeen (Euroopan unionin osarahoittama, rahoittava viranomainen Lapin liitto) tavoitteena on päivittää ja kehittää REDUn metsäalan oppimisympäristöjä uudella teknologialla ja sitä kautta vahvistaa opiskelijoiden osaamisen kehittymistä.

Hankkeella vastataan vihreän siirtymän mukaisiin tavoitteisiin ja tulevaisuuden osaajatarpeisiin kehittämällä yhteistyötä Lapin ammattikorkeakoulun ja metsäalan yritysten kanssa. Hanke toteutetaan Metsätyön digitaalinen oppimisympäristöhanke - investointihankkeen parina. Hankeparin tavoitteena on rakentaa monipuolinen digitaalisuutta, lisättyä todellisuutta, simulaatiota ja todellisia ympäristöjä yhdistävä oppimisympäristö, joka palvelee tulevaisuuden osaajia.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteutuksen kokonaiskoordinoinnista ja työelämäyhteistyön kokonaisuudesta rahoituspäätöksen edellyttämällä tavalla ja huolehdit hankesuunnitelmassa asetettujen tavoitteiden toteutumisesta yhteistyössä hankkeen asiantuntijoiden ja osatoteuttajan kanssa. Lisäksi vastaat raporttien, maksatushakemusten ja muiden vaadittavien dokumenttien kokoamisesta ja toimittamisesta rahoittajalle REDUn osalta, seuraat budjetin toteutumista ja neuvottelet mahdollisista muutoksista rahoittajan ja osatoteuttajan kanssa. Projektipäällikkönä vastaat hankkeen viestinnästä ja markkinoinnista sekä hankkeessa kehitettyjen ja pilotoitujen digitaalisten ratkaisujen juurruttamisesta ja levittämisestä REDUssa.

Edellytämme:
- vahvaa hankeosaamista ja kokemusta projektien läpiviemisestä
- soveltuva korkeakoulututkinto
- hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- hyvät tietotekniset taidot
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- organisointitaitoa
- suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen
- matkustusvalmius.

Arvostamme:
- vahvaa osaamista virtuaaliympäristöistä, 3D-mallintamisesta sekä ymmärrystä digipedagogiikasta, metsäkonetekniikasta ja/tai metsäalasta

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, koeajan jälkeen mahdollisuus työsuhdepyöräetuun sekä henkilökuntaetu Santasportin palveluihin). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2024 klo 20.00
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622721/fi_FI