Sosiaalityöntekijä (sosiaalityön yksikkö, Sairaal, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Palkkaus: 3636,62-3755,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KAHTA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Sijaisuudet sijoittuvat 1.12.24-15.10.2025 ja 1.12.24 - 31.8.2025 aikaväleille.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn terveydenhuollon sosiaalityössä. Toimien sijaisuuksien tehtävät sijoittuvat näillä näkyvin aikuisten kuntoutuksen osaamisalueelle. Kysy rohkeasti lisää tehtävistä.

Sosiaalityö terveydenhuollossa on osa potilaan kokonaishoitoa ja sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

Sosiaalityöntekijä on keskeisessä asemassa asiakkaiden palveluprosessien koordinoinnissa, ja perheiden kokonaistilanteen ja tuen tarpeiden selvittelyssä. Hän toimii tiimissä alansa asiantuntijana asiakkaan ja perheen tukitoimien ja kuntoutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on tukea potilaan toimintakykyä ja selviytymistä arjessa.

Sairaala Novan sosiaalityön yksikkö tarjoaa terveydenhuollon sosiaalityön palveluja kaikille erikoissairaanhoidon somaattisille erikoisaloille. Yksikössä työskentelee 12 sosiaalityöntekijää. Työtilat sijaitsevat Sairaala Novan nykyaikaisissa ja terveissä asiantuntijatiloissa. Työyhteisö sijoittuu samoihin tiloihin ja ammatillinen tuki on työryhmässä helposti saatavilla. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa viikosta etänä ja sinulla on myös käytettävissä Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilöstöedut.

Yksikössämme harjoittelussa olleet opiskelijat ovat todenneet arvioinnissaan mm. "Yksikössä jokainen otetaan vastaan isolla sydämellä ja toivotetaan tervetulleeksi joukkoon avosylin. Työyhteisössä jokaisen ammattitaitoa arvostetaan, jokaisella on tilaa jakaa sekä haasteet että onnistumiset työssään kollegojen kesken. Työyhteisö on myös äärimmäisen avoin oppimiselle ja kehittymiselle. Työntekijät pyrkivät löytämään soveltuvia metodeja ja työskentelytapoja, jotka parhaiten soveltuisivat nykyaikaan." Työyksikkömme ja RAI-tiimin kehittämä RAI-toimintakykyä terveyssosiaalityöhön toimintamalli voitti Sosiaalialan Hyvä käytäntö 2024-palkinnon ja oli myös yleisöäänestyksen suosikki.

--------------------------

Kelpoisuutena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Aiempi kokemus terveyssosiaalityöstä sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden monipuolinen tuntemus ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Toivomme sinulta itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä valmiuksia toimia sosiaalityön erityisasiantuntijana osana moniammatillista työryhmää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Käytössämme on liukuva työaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623069/fi_FI