Sairaanhoitaja, toimi, mielenterveyspalvelut, Tai, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimen ensisijainen sijoittuminen on Taivalkosken mielenterveystoimisto.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, tutkimukset, arvioinnit ja verkostotyö 13-vuotiaista ja siitä vanhemmista nuorista ja aikuisista. Työtä kehitetään Terapiat etulinjaan mukaisesti. Työ on päivätyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä oma-aloitteeseen sekä itsenäiseen työskentelyyn. Myös yhteistyökyky, moniammatillisen työotteen osaaminen ja joustava kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin on lähes välttämätöntä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja aktiivista työotetta sekä halua osallistua toiminnan kehittämiseen. Mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautuneet opinnot ja työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622516/fi_FI