Sähköasentaja, Sähkö-Nero Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkö-Nero Oy, Meri-Lappi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Olemme oululainen sähköliike joka laajentaa palvelemaan asiakkaitaan Merilappiin. Etsimme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Meri-Lapin sähköpalvelutiimiin. Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi tiimin vetäjäksi.

Tehtäväsi

Työpäiväsi sisältävät vaihtelevia yleissähkötöitä huoltojen ja saneerausten parissa kuten korjaustehtäviä, asennuksia, tarkastuksia, johdotusta sekä vianetsintöjä asiakaskohteissamme pääsääntöisesti Meri-Lapin alueella.

Tarjoamme

Ihmiset ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä pitkät työsuhteet. Haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi on osaava ja kokenut johto.
Sähkö-Neron työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta/kulttuurietu. Työ on liikkuvaa, saat käyttöösi henkilökohtaisen pakettiauton ja työkalut.

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän sähköalan koulutuksen sekä muutaman vuoden kokemuksen sähköasennuksista; odotamme sinun kykenevän itsenäiseen työhön. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon. Työturvallisuudesta emme tingi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkö-Nerolta Lasse Piiroinen 040 543 0393 tai Johannes Saukkonen 040 722 9883, sähköpostitse lasse.piiroinen@sahkonero.fi tai johannes.saukkonen@sahkonero.fi

Hae tehtävää 30.10.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi sähköpostilla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähkö-Nero Oy

Sähkö-Nero Oy on kasvava kiinteistöjen sähköhuoltoon ja -asennuksiin erikoistunut suomalainen yritys. Olemme taloyhtiöiden, remontti- ja LVI-liikkeiden, keittiöliikkeiden sekä kotitalouksien luottokumppani. Toimimme Oulun, Meri-Lapin ja Rovaniemen talousalueilla.
Toimimme yli 20 vuoden kokemuksella. Pitkät asiakassuhteet sekä sähköasentajiemme töissä viihtyminen ja jatkuva kouluttautuminen ovat meille kunnia-asia. Noudatamme korkeita työturvallisuusvaatimuksia sekä ekologisia ja vastuullisia toimintamalleja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johannes.saukkonen@sahkonero.fi