Koulutusjohtaja, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?
Metsätalouden, ympäristöteknologian tai elintarviketekniikan johtamisen osaaja, haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden ammattilaisia ja johtamassa alan asiantuntijoita? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä alan koulutuksen parissa sekä sen johtamisessa ja kehittämisessä? Onko katseesi tulevaisuudessa?
Etsimme nyt Xamkiin Mikkeliin Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikköön koulutusjohtajaa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävän voi aloittaa välittömästi tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
Mistä työssä on kyse?
Työtehtäviisi kuuluvat koulutusyksikön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen ja lähiesihenkilönä toimiminen Mikkelissä sijaitseville metsätalouden ja ympäristötekniikan sekä Kouvolaan sijoittuvan kehittyvän elintarviketekniikan koulutuksen henkilöstölle. Vastuullasi on myös Xamkin tavoitteiden toteuttaminen, koulutuksen kehittäminen, aktiivinen osallistuminen koko koulutusalan kehittämiseen sekä yhteistyö TKI-toiminnan ja muiden Xamkin yksiköiden kanssa. Koulutusjohtajan työssä pääset koulutuksen kehittämisen aitiopaikalle!
Lähiyhteisönäsi ovat yksikkösi henkilöstö ja neljä muuta tekniikan koulutusalan koulutusjohtajakollegaa sekä tekniikan koulutusalajohtaja. Toimit itse esihenkilönä noin 28:lle osaajalle, joiden onnistumista tuet osana päivittäistä työtäsi.
Miksi meille kannattaa hakea?
Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa.
Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme.
Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.
Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.
Entä mitä odotamme sinulta?
Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja mielellään johtamiskokemusta. Edellytämme myös valmiutta matkustaa kaikilla Xamkin kampuksilla. Jatkotutkinnon, kansainvälisen kokemuksen sekä käytännön kokemuksen katsomme eduksi. Työssäsi toimit myös englannin kielellä.
Arvostamme vahvaa sitoutumista ja näkemystä Xamkin koulutuksen kehittämisestä, strategista ja visionääristä johtamisotetta, kykyä innostaa ja saada organisaatiossa tavoitteet toteutumaan sekä hyviä yhteistyötaitoja.
 Miten hakuprosessi etenee?

Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Todistukset pyydämme valitulta.
Haastettelujen jälkeen, osan hakijoista kanssa etenemme soveltuvuusarviointiin.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, pyydämme ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.xamk.fi/tietoa-xamkista/tyonhakijoille/?rmpage=job&rmjob=733&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol