Avainasiakaspäällikkö Mehiläisen Työelämäpalvelui, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisen Työelämäpalveluihin haetaan asiakkuuksien johtamisen moniosaajaa, avainasiakaspäällikköä, vastaamaan pääkaupunkiseudulle Mehiläisen suurimmista avainasiakkuuksista.

Vahvan kasvun myötä etsimme vahvistusta suurasiakkuuksien tiimiimme. Avainasiakaspäällikkötiimissä asiakaskunta muodostuu Suomen suurimmista työnantajista ja edustettuina on eri toimialojen yrityksiä. Vastaat nimetyistä työterveysasiakkuuksista - asiakaspysyvyydestä, asiakastyytyväisyydestä, asiakkuuksien kehittämisestä sekä kannattavuudesta ja lisämyynnistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolista kokemusta asiakkuuksien johtamisesta. Avainasiakaspäällikkönä johdat omia nimettyjä asiakkuuksiasi vastaten niiden asiakastyytyväisyydestä, -kannattavuudesta, -pysyvyydestä sekä lisämyynnistä. Johdat myös omien avainasiakkuuksiesi moniammatillista tiimiä asiakkaan kanssa sovittuja yhteisiä tavoitteita kohden.

Arvostamme kykyä rakentaa ja kehittää luottamuksellisia B2B-asiakassuhteita sekä osaamista asiantuntijatiimin johtamisesta. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on kokemusta vaativista neuvottelutilanteista. Lisäksi sinulla on loistavat verkostojohtamisen taidot ja tulet toimeen erilaisten moniammatillisten tiimien ja kollegoiden kanssa. Olet innostava ja energinen sekä työotteeltasi tavoitteellinen ja määrätietoinen ja kaiken huipuksi olet hyvä tyyppi.

Mehiläisessä on vahva tekemisen kulttuuri ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Avainasiakaspäällikkönä osallistut aktiivisesti asiakkuuksiin liittyvään kehittämistyöhön yhdessä muun avainasiakastiimin kanssa.
Pääset mukaan Suomen johtavan terveys- ja sosiaalipalveluyrityksen kehitykseen ja kasvuun. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen organisaation tuen ja huippukollegat sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää AMK, yliopisto- tai korkeakoulututkintoa ja arvostamme analyyttista työskentelyotetta sekä kykyä johtaa toimintaa tiedolla, ihmisläheistä otetta unohtamatta. Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvät englannin kielen taidot ja ruotsin osaaminen luetaan vahvuudeksi.

Avainasiakaspäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä alkaa syksyn 2024 aikana mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Pääasiallinen työskentelypaikka on pääkaupunkiseudulla. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustamista jonkin verran Suomessa.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.10.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Andréa Alvarez-Tarjasalo, johtaja, asiakkuudet & B2B markkinointi,
puh. 050 3103023 11.10 klo:13-14

Taina Niinimäki, avainasiakaspäällikkö, tiimiesihenkilö
puh. 044 7923407 09.10 klo:14-15.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Arkadiankatu-6/Avainasiakaspllikk-Mehilisen-Tyelmpalveluihin_R0033176-2/apply