Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Salon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 2540€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Salon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee kahta määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Metsärinteen päiväkotiin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana edistät omalla toiminnallasi lasten iän ja kehityksen mukaista kasvua, terveyttä ja hyvinvointia yhdessä muun hoito- ja kasvatustehtävissä toimivan henkilöstön sekä lapsen huoltajien kanssa.

Tehtävistä toinen on ajalle 24.10-20.12.2024 ja toinen ajalle 1.11.2024-30.6.2025.

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Etuina tarjoamme muun muassa:
- koulutusmahdollisuuksia
- tyky-rahaa Smartumin kautta
- maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
- ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Olemme myös koulutusmyönteinen työnantaja - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018 §28) mukainen kelpoisuus.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajalta edellytetään hoito-, kasvatus- ja ohjausosaamista, kasvatustietoisuutta ja ammatillista työtapaa sekä kykyä arvioida ja kehittää omaa osaamistaan varhaiskasvatuksessa.
Lisäksi työssä edellytetään tietoisuutta lapsen kasvusta, kehityksestä ja oppimisesta ja valmiutta toteuttaa lapsen tarvitsemia tuen menetelmiä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden ja lapsen huoltajien kanssa.
Eduksi luetaan työkokemus varhaiskasvatuksesta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2540 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä todistus lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työsopimuksen tekemistä.

Koeaika on puolet määräaikaisen palvelussuhteen kestosta kuukautta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Heidi Lahnamaa, 0447787813, heidi.lahnamaa@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Metsärinne. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 15.10.2024 klo 12.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAL-03-66-24/fi_FI