IT-päällikkö, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 5300€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaupungin IT-päällikkö vastaa kaupungin IT-palveluiden toiminnasta. Keskeisiä tehtäviä ovat:

IT-palveluiden strateginen ja operatiivinen johtaminen.
Kaupungin teknologiainfrastruktuuri eli vastaat tietoteknisten järjestelmien hankinnasta ja kehityksestä tietoteknisestä näkökulmasta sekä ylläpidosta.
Budjetin suunnittelu ja hallinta
Hankintaprosessien läpivienti ja portfolion hallinta
Ostopalvelutoimittajien hallinta
Tietoturvasta ja tietohallinnon riskienhallinnasta vastaaminen
Kaupungin tiedonhallintamallin koordinointi
Lähiesihenkilön tehtävät viidelle asiantuntijalle.

Työsuhteisen tehtävän kelpoisuusehdot ovat soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys toimialaan, vähintään kolmen vuoden kokemus esihenkilötehtävistä sekä toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, taitoa kommunikoida sidosryhmien kanssa, paineensietokykyä sekä ennen kaikkea positiivista asennetta ja vahvaa halua kehittää ja kehittyä. Johtamistyylinä toivomme osallistavaa ja valmentavaa johtamista.

Työskentelymuotona Kauniaisten kaupungilla on hybridityö siten, että läsnäolotyötä on vähintään kahtena päivänä viikossa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi 15.11.2024 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 5 300 e/kk sekä KVTES:n mukaiset työkokemuslisät (3 % tai 8 %).

Niitä hakijoita, jotka ovat aiemmin hakeneet IT-päällikön virkaa (hakuaika päättynyt 13.5.2024), pyydetään jättämään hakemuksensa Kuntarekryyn uudelleen.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 15.10.2024 mennessä Kuntarekry.fi:n sähköisen hakemuslomakkeen kautta. Kaikki hakemuksen tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköisessä järjestelmässä, erillisiä liitteitä ei huomioida.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622940/fi_FI