Ympäristöpäällikkö, Kouvolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 4400€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen virkaan ympäristönsuojelun palveluyksikön johtamiseen, vastaamaan yksikkönsä toiminnan ohjauksesta sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittämisestä talous mukaan lukien. Lisäksi ympäristöpäällikkö toimii teknisen lautakunnan lupajaoston asiantuntijajäsenenä.

Ympäristöpäällikkö vastaa kaikista ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä, kuten ympäristölainsäädännössä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle määrätyistä lupa- ja valvontatehtävistä, ympäristövalistuksesta ja neuvonnasta, ympäristön tilan seurannasta sekä ympäristön- ja luonnonsuojelun edistämisestä. Ympäristöpäällikkö toimii lähiesihenkilönä ympäristötarkastajille, ympäristösuunnittelijalle ja ympäristöasiantuntijalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alakohtainen työkokemus ja riittävä johtamistaito. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka) sekä erinomaista suomen kielen taitoa.

Työssä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, alan lainsäädännön tuntemusta, julkishallinnon osaamista, oma-aloitteisuutta ja kykyä hoitaa tehtävää itsenäisesti, tietotekniikan hallintaa sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Eduksi luetaan näytöt asiantuntijaorganisaation onnistuneesta johtamisesta ja useamman vuoden kokemus ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä.

Toimipiste sijaitsee Kouvolan kaupungintalolla. Kouvolan kaupungilla on mahdollisuus laajasti etätyön tekemiseen. Esihenkilöasema edellyttää kuitenkin riittävää läsnäoloa myös toimipisteellä.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4400 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi on mahdollista saada virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää sekä harkinnanvaraisesti henkilökohtaista palkanlisää. Virkasuhteeseen otettavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän motivoituneessa ja kaikkien hyvinvointiin suuntautuneessa työyhteisössä.

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-30-26-24/fi_FI