Kirjanpitäjä, Loimijoen Kuntapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Loimijoen Tilitoimistopalvelut Oy toimii in house -periaatteella ja tuottaa palkka- ja laskentapalveluita omistajilleen. Yhtiössä työskentelee 15 laskenta- ja palkkapalveluiden osaajaa. Liikevaihto on noin 1 M€. Yhtiön suurin omistaja on Forssan kaupunki. Loimijoen Tilitoimistopalvelut Oy eriytettiin omaksi yhtiökseen Loimijoen Kuntapalvelut Oy:stä 2.8.2024 ja toimintansa se aloittaa vuoden 2025 alusta.

Haemme nyt osaavaan tiimiimme

Kirjanpitäjää

Oletko taloushallintopalveluiden ammattilainen? Nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääset vastaamaan kokonaisuuksista ja tekemään monipuolisia työtehtäviä yhdessä muun tiimin kanssa. Hallitset kirjanpidon ja tilinpäätöksen. Konsernikirjanpidon osaamisen katsomme sinulle eduksi.

Odotamme sinulta
-vahvaa osaamista taloushallinnon tehtävistä
-oma-aloitteellisuutta, huolellista ja vastuullista työotetta
-asiakaspalvelu- ja tiimitaitoja
-joustavuutta ja positiivista työotetta
-tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta

Meillä on käytössä liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat ja kattavat työterveyspalvelut sekä osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävät vaativat hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.
Lisätietoja kirjanpitäjän tehtävästä antaa laskentapalvelupäällikkö Leena-Kaisa Kaskelin puh. 050 3044 448. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera tulee toimittaa viimeistään 13.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen tanja.kalliola@loiku.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana

Hae työpaikkaa osoitteesta