Arkkitehti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työ, jolla on yhteiskunnallista merkitystä ja jonka kautta pääset konkreettisesti vaikuttamaan kaupungin kehittämiseen?

Haemme nyt arkkitehtia asemakaavoituksen läntiseen yksikköön.

Suunnittelualueet kehittyvät jatkuvasti ja suunnittelutehtävien mittakaava vaihtelee yksittäisistä tonteista laajoihin kaupunginosakokonaisuuksiin. Vastaat suunnittelu- ja asemakaavahankkeiden valmistelusta ja muista maankäytöllistä harkintaa edellyttävistä tehtävistä. Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan, Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun ja työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, ettei työ ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on arkkitehdin tutkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta taitoa suunnitella ja ohjata muiden suunnittelua, yhteistyökykyä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa.

Luemme eduksi kokemuksen projektien vetämisestä ja kaupunkisuunnittelusta.

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.10.2024 klo 16 mennessä! Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja voit kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi (linkki johtaa ulkoiseen palveluun).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-01-27-24