liikunta- ja hyvinvointipäällikkö, Muhoksen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme liikunta- ja hyvinvointipäällikköä vakinaiseen virkaan johtamaan ja kehittämään nuoriso- ja liikuntatointa, ja vastaamaan kunnan hyvinvointityöstä yhteistyössä sivistys- ja hyvinvointijohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja uuden tehtäväkuvan sisältäen tehtävän, johon kuuluu hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan esittelijän tehtävät sekä sivistys- ja hyvinvointijohtajan sijaisena toimiminen.

Muhoksella tarjolla on laaja valikoima urheilumahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin, mm. uimahalli, jäähalli, Tähtiareena ja Ponkilan urheilualue. Muhoksen nuorisotila eli tuttavallisemmin nuokkari sijaitsee Muhoksen yläkoulun aulassa. Nuokkarilla järjestettävä tilatoiminta on tarkoitettu pääsääntöisesti 9-17-vuotiaille.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta johtamistehtävistä sekä liikunta- ja nuorisoalan tuntemusta.
Tehtävässä menestymistä tukevat:
- itsenäinen ja aktiivinen kehittämisote
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitot
- kyky ja innostus kehittää kuntalaisten hyvinvointia

Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622900/fi_FI