Postityöntekijä joulusesonkiin Seinäjoen esityöte, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme useita reippaita ja tehokkaita postityöntekijöitä joulusesonkiin Seinäjoen esityötehtaalle. Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti joulukorttien lajittelua.

Toivomme hakijalta huolellisuutta, sitoutuneisuutta sekä iloista ja reipasta tekemisen meininkiä jouluhulinan keskellä. Aikaisempi kokemus kirjeiden tai korttien esikäsittelytyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä tehtävään perehdytetään hyvin. Hyödyksi on sorminäppäryys, tarkkuus sekä kaunokirjoituksen lukutaito. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtä suoritetaan pääasiassa aamuvuoroissa arkipäivisin 3-5 päivää viikossa. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aikaisin aamulla klo 4:15 tai 6:00, mutta lähempänä joulua vuoroja saattaa olla tarjolla myös klo 10:00 alkaen tai iltavuorossa klo 15:00 alkaen. Työpäivän pituus vaihtelee ja on pääsääntöisesti 4-6 h/pvä. Osalle joulusesongin työntekijöistä töitä on tarjolla viikosta 46 alkaen (ma, ke ja pe päivisin) ja työntekijöiden tarve kasvaa suuremmaksi mitä lähemmäksi joulua mennään. Ilmoitathan siis jo hakuvaiheessa, milloin pystyt aloittamaan työt ja millaisiin työvuoroihin pystyt sitoutumaan. Töitä on tarjolla ainakin viikon 51 loppuun asti, joten toivomme valituilta tekijöiltä mahdollisuutta työskennellä aivan sesongin loppuun saakka.

Palkkaus on viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES mukaan 12,46€/h (kokemus alle 2 vuotta). Boltilla työskennellessä mahdollisuus saada bonusta palkan päälle hyvin tehdystä työstä. Työterveyshuolto on voimassa ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1462479