Postinjakaja joulusesonkiin Seinäjoelle, Seinäjok, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme useampaa reipasta, asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta postinjakajaa joulusesonkiin Seinäjoen alueelle.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat postin jakaminen Postin autolla sekä mm. esivalmistelutyö ennen jakelureitille lähtöä.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme hakijalta kahden vuoden ajokokemusta, sitoutuneisuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta ja otetta työhön. Lisäksi toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä joulusesonki on vuoden kiireisintä aikaa, ja työpäivät voivat siis venyä. Eduksi katsomme hyvän fyysisen kunnon.

Työtä suoritetaan arkipäivisin viitenä päivänä viikossa ja työpäivät alkavat aamulla klo 8:00 tai 9:30. Työpäivien suunniteltu pituus on noin 7 h/pvä, mutta työpäivän pituus saattaa vaihdella ja on hyvä varautua myös pidempiin työpäiviin. Töitä on tarjolla viikosta 46 alkaen ja työt jatkuvat ainakin 20.12 asti, mutta työt saattavat jatkua parilla viikolla. Ilmoitathan siis jo hakuvaiheessa, milloin pystyt aloittamaan työt ja minne asti pystyt sitoutumaan.

Palkkaus on viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES mukaan 12,46€/h (kokemus alle 2 vuotta). Boltilla työskennellessä mahdollisuus saada bonusta palkan päälle hyvin tehdystä työstä. Työterveyshuolto on voimassa ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1463638