Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja,, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suviniityn päiväkoti ja ryhmäperhepäiväkodit Kesäheinä ja Suvituuli sijaitsevat hyvien liikkenneyhteyksien ytimessä, Espoon keskuksessa. Päiväkodissamme on kahdeksan ryhmää, ja ryhmäperhepäiväkodit Kesäheinä ja Suvituuli muodostavat oman kokonaisuutensa.

Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit erityispedagogisena asiantuntijana Suviniityn päiväkodin ja ryhmäperhepäiväkotien Kesäheinä- ja Suvituuli-kokonaisuuksissa Espoon eteläisellä palvelualueella. Vastaat yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa tukea tarvitsevien lasten pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista.

Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana ohjaat ja konsultoit lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Työsi painottuu lapsiryhmissä työksentelyyn erityispedagogisia menetelmiä hyödyntäen. Inklusiivinen kasvatusote useamman varhaiskasvatusyksikön ryhmissä vahvistuu lveon kautta, samanaikaisopetusta tai mallittamista hyödyntäen.

Työssäsi huolehdit myös eVakakirjausten tekemisestä sekä osallistut osa-aikaiseen erityisopetukseen esiopetusryhmissä sekä monenlaiseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Osallistut pedagogisten asiakirjojen laadintaan. Vastuualueesi on kasvun, kehityksen ja oppimisen rakenteiden suunittelu ja valimistelu. Tarvittaessa osallistut lasten vasu- ja leopskeskusteluihin yhdessä vanhempien ja varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Laaja-alainen erityisopettaja tekee myös saatteita kuntoutuspalveluihin.

Työn keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallinen ympäristö, jossa lasten on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojen ja vahvuuksiensa mukaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta sekä toivekkuutta. Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme. Hyveet auttavat rakentamaan toimivaa yhteisöä.

Toivoittavasti mielenkiintosi heräsi ja haet tehtävää!

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Haatatteluajat ovat maanantaina 7.10.2024, klo 15.30 alkaen sekä tiistaina 8.10.2024 klo 16.00 alkaen.

Suviniityn päiväkoti, Suviniitynkuja 2,02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko.
Tehtävä on määräaikainen ajalle 28.10.2024 - 31.5.2025.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä tapaa tehdä työtä, kokemusta monaisesta varhaiskasvatuksesta sekä vahvaa osaamista ja toimimista vähintään varhaiskasvatuksen opettajan työssä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme ratkaisukeskeisiä ja henkilökuntaa tukevia työtapoja, joissa lapsi on aina keskiössä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2016-24/fi_FI