Komponenttivastaava, Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 4055,43€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Komponenttivastaavan päätehtävänä on vastata SASE ja ZTNA palveluiden teknisestä kehittämisestä ja ylläpidosta osana kyberturvallisuuden palveluita. Komponenttivastaava osallistuu myös ylläpito- ja jatkokehitystehtäviin, sekä palvelun vastuulle kuuluviin projektitehtäviin. Vastaat osaltasi Valtorin Kyberturvallisuuden tuottamista palveluista ja toimit asiantuntijana sekä sidosryhmien tukena ja tilannekuvan rakentajana.

Valtorin kyberturvallisuudessa edistetään valtionhallinnon pilvi- ja Zero Trust siirtymää SASE ja ZTNA arkkitehtuurimallien mukaisesti, yhdessä muun Valtorin ja asiakkaidemme kanssa.

Tehtävän akronyymisoppa koostuu seuraavista: SASE/SSE, ZTNA, IdP, DPI, SWG, CASB, FW, VPN, DNS, TCP, UDP, HTTP, STUN/TURN, ACL, PCAP, PROCMON, WFP, SAML, SCIM.

Valtorissa sinulla on paitsi näköalapaikka valtionhallintoon myös mahdollisuus työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden, ratkaisujen ja valtionhallinnon organisaatioiden parissa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn ja sen tueksi myös ammattitaitoiset työkaverit ja organisaation, jossa autamme toisiamme menestymään. Meillä sinulla onkin mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Kehitämme, ylläpidämme ja suojelemme maan laajinta ICT-ympäristöä kumppaniemme kanssa, jotta asiakkaamme menestyvät ja vievät Suomea eteenpäin.

Jatkuvan palvelun varmistamiseksi tehtävään liittyy mahdollinen varallaolo.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7593/fi_FI