Erikoislääkäri, Kehitysvammapoliklinikka, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille lääkäriksi osaavaan työyhteisöön!

Kehitysvammapoliklinikka palvelee kaikenikäisiä asiakkaita kehitysvammaisuuteen liittyvissä erityiskysymyksissä. Meillä on toimiva tapa organisoida lääkärin työtä ja pidämme huolta siitä, että työn kuormitus pysyy hallinnassa. Pääset vaikuttamaan siihen, miten teet työtäsi ja mukaan osaavaan lääkäritiimiin.

Lääkärin vastaanotolle tullaan erilaisissa tarpeissa mm. kuntoutuksen arviota tai etuuksiin tai edunvalvontaan tarvittavia lausuntoja varten. Meillä otetaan kantaa kehitysvammaisuuteen liittyviin terveysongelmiin, hoitoon ja lääkitykseen. Yhteistyötä tehdään Helsingissä sisäisesti ja HUS:n kanssa (lastensairaala, neurologia, kehitysvammapsykiatria). Vastaanottotyön lisäksi työhön voi sisältyä vammaispalvelujen asiantuntijatehtäviä.

Kehitysvammapoliklinikalla on osaava ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa teemme moniammatillista yhteistyötä ja uudistamme aktiivisesti työtapoja. Meillä tehdään osin etätyötä. Konsultaatiotukea on saatavana, myös HUS:sta. Omaa lääkäriresurssia täydennämme ostopalveluna, mihin meillä on toimivat sopimukset ja yhteistyökumppanit.

Työn alkamisajankohdasta ja viran osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. Helsingillä on palkitsemisjärjestelmä ja työn ohessa voit hankkia kehitysvammalääketieteen erityispätevyyden. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Luemme eduksi kokemuksen kehitysvammalääketieteen tai psykiatrian alalta ja Apotin käytöstä.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-639-24