Keittiön vuoropäällikkö, Break Sokos Hotel Vuokat, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
SOTKAMO

Haemme Break Sokos Hotel Vuokatin ravintoloihimme Amarilloon ja Kainuuravintola Kippoon KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ.

Keittiön esihenkilönätulet vastaamaan ravintoloiden keittiön laadun sekä konseptien ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä muun esihenkilötiimin kanssa.Ravintoloissamme valmistetaan monenlaisia ateriakokonaisuuksia, ala cartesta tilausruokailuihin. Olemme palveluntarjoajana useissa alueen tapahtumissa ja järjestämme yksityistilaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa joukossamme.

Työsuhde on vakituinen ja työaika vähintään 90t/3viikkoon.

Tsekkaa meidän sosiaalisesta mediasta; millainen paikka ja millainen huippu työporukka sinua odottaa. Facebookissa @AmarilloVuokatti @Kainuuravintolakippo ja Instagramissa @amarillovuokatti @kainuuravintolakippo.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 12,99-14,26€/tunti + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Lisätietoja antaa keittiöpäällikkö Veli-Pekka Hallamaa p. 010783 1001. Hae viimeistään 14.10.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-VUOKATTI/Keittin-vuoropllikk--Break-Sokos-Hotel-Vuokatin-ravintolat_R-29462-1