Sairaanhoitaja, Kotisairaala Kurikka/Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinä itsenäisestä liikkuvasta työstä pitävä sairaanhoitaja. Haemme sijaista ajalle 14.10 - 31.12.24. Tervetuloa ammattitaitoiseen tiimiimme kotisairaalaan Kurikan ja Ilmajoen alueelle.

Kotisairaalat tarjoavat lyhytaikaista kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa vaihtoehtona osastohoidolle. Kotisairaalan työhön kuuluu vaativat sairaanhoidolliset tehtävät mm. suonensisäiset antibioottihoidot, palliatiiviset- ja kotisaattohoitopotilaat.

Sairaanhoitajan työ kotisairaalassa on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista tiimityötä. Työ edellyttää valmiutta päätöksentekoon, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta. LOVe -lääkehoidon opinnot tulee olla suoritettuna hyväksytysti. Työ on kaksivuorotyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä.

Toivomme, että sinulla on kliinistä osaamista, kokemusta akuuttihoitotyöstä ja hoidon tarpeen arvioinnista sekä mielellään kokemusta kotiin annettavista palveluista. Eduksi luetaan kokemus palliatiivisesta työstä ja saattohoidosta. Perehdytys suunnitellaan yhdessä kanssasi aiempi osaaminen huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622905/fi_FI