Moniosaaja, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt MONIOSAAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan perehdytyksestä ja rekrytoinnin avustavista tehtävistä!
Tehtävässä toimit vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa monipalvelutiimissämme, joka tuottaa asiakaskohteisiimme siivous- ja ateriapalveluita. Asiakaskohteemme sijaitsevat Oulussa, Haukiputaalla, Kiimingissä, Ylikiimingissä sekä Pudasjärvellä, ja työ vaatii säännöllisesti liikkumista eri kohteissa. Toimit esihenkilöiden apuna henkilöstön rekrytointiin ja perehdytyksiin liittyvissä tehtävissä. Perehdytät uusia työntekijöitä kunkin kohteen työtehtäviin ja järjestelmiin, tilaat varusteet ja varmistat tunnusten toimivuuden. Huolehdit perehdytyksen seurannan ja raportoit perehdytystarpeista kunkin kohteen esihenkilölle. Osallistut rekrytointiprosesseihin käsittelemällä hakemuksia, koordinoimalla haastatteluaikataulut ja hoidat hallinnollisia tehtäviä. Tehtävä sisältää myös sijaisuuksien tekemistä (siivous- ja ateriapalvelutyö) asiakaskohteissamme. Tehtäviisi voi kuulua myös henkilöstön kouluttamista. Tehtävänkuva muotoutuu aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.
Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin 5-22 välille, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen viikonloppujen osalta. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

Sinulta me odotamme

motivaatiota ja positiivista asennetta uuden oppimista kohtaan.
ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi.
hygieniapassia.
puhtauspalvelu-, catering-alan tai liiketalouden koulutuksen ja aiemman kokemuksen rekrytoinnista tai perehdytyksestä katsomme eduksesi.
B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, josta maksamme kilometrikorvaukset.
systemaattista ja tarkkaa työotetta sekä ajantasaisia IT-taitoja.
hyvää paineensietokykyä, jonka ansiosta langat pysyvät käsissäsi kiireessäkin.
erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille itsestäsi jättämällä hakemus oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 8.12.2024. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisätietoja rekrytoinnista antaa asiakkuuspäällikkö Mervi Laaksolinna puhelimitse arkisin klo 09-15 välillä 0505209612.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Ravintolatoimijana olemme yksi Suomen suurista. Panostamme lähiruokaan, minimoimme ruokahävikin - ja loihdimme makuelämyksiä.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2995&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol