Projektipäällikkö rakennusalalle, Olas Group Oy, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme Olas Group jatkaa kannattavaa kasvuaan ja etsii nyt tiimiinsä vahvistukseksi uutta rakennusalan projektipäällikköä vastaamaan rakennushankkeista. Tavoitteena on kehittyä tässä roolissa yhdessä yrityksen kanssa, jossa tärkeimmät arvot ovat rehellisyys, luottamus ja laatu. Tämä on erinomainen mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, joka haluaa kasvaa vastuulliseksi projektipäälliköksi osana kehittyvää tiimiä.

Tehtävänkuvaus
Olas Group rakentaa maalämpökoteja pohjoisen puusta pääkaupunkiseudulla. Yritys on kasvanut nopeasti ja hallitusti ja onkin tällä hetkellä yksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalojen rakentajista. Projektipäällikkönä vastaat rakennusprojektien kokonaisvaltaisesta toteutuksesta. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä työnjohdon kanssa varmistaaksesi, että projektit valmistuvat aikataulussa ja täyttävät kannattavuus- laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta, halua oppia uutta sekä kykyä haastaa nykyisiä käytäntöjä. Ihanteellinen hakija suhtautuu haasteisiin avoimin mielin, omaa jo perustiedot rakennusalasta, suunnittelusta tai rakennustekniikasta ja on motivoitunut keksimään uusia toimintatapoja ja kehittämään osaamistaan projektipäällikkönä. Hyvin organisoidut prosessit ja ammattitaitoinen tiimi tarjoavat kattavan perehdytyksen sekä tuen tehtävässä onnistumiseen. Yrityksen kasvutavoitteiden mukana tarjoutuu myös työntekijöille mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan.

Työtehtävät
-Vastaat hankkeiden budjetoinnista, aikataulutuksesta, katteesta, laadusta ja turvallisuudesta
-Kilpailutat arkkitehdit, muut suunnittelijat sekä urakoitsijat ja ohjaat suunnitteluprosessia
-Osallistut markkinointi- ja myyntisuunnitelmien laatimiseen ja vastaat asuntojen hinnoittelusta
-Vastaat rakennuslupahakemuksen etenemisestä aikataulussa
-Vastaat projektin etenemistä ja työskentelet tiiviisti työnjohtajan kanssa rakentamisvaiheen aikana
-Vastuullasi on kohteen asiakasluovutukset, lopputarkastukset ja projektin jälkilaskelmat aina vuositarkastukseen asti
Tarjoamme
-Kannustavan ja kasvuhakuisen työympäristön
-Avoimen ja rehellisen työkulttuurin, jossa työntekijöistä pidetään huolta
-Kilpailukykyisen palkan sekä motivoivan bonusmallin
-Viihtyisät työtilat Espoossa sekä mahdollisuuden etätyöhön

Etsimme
-Kokemus: aikaisempaa kokemusta vastaavista projektipäällikön tai suunnittelun tehtävistä. Osaaminen ja ymmärrys rakennusalalta, rakennesuunnittelusta, suunnitteluarkkitehdin tehtävistä ja / tai projektin johtamisesta nähdään eduksi.
-Koulutus: tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. teknisen, suunnittelun tai kaupallisen alan)
-Kielitaito: erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen osaaminen
-Osaaminen: hyvät IT taidot erityisesti Excel osaaminen

Menestyäksesi roolissa olet:
-Muutosorientoitunut ja tiedonhaluinen: Sopeudut helposti muutoksiin ja etsit aktiivisesti uusia oppimismahdollisuuksia.
-Stressinsietokykyinen ja vakaa: Pysyt rauhallisena paineen alla ja säilytät keskittymisesi haastavissakin tilanteissa.
-Tavoitteellinen ja vastuuntuntoinen: Asetat selkeät tavoitteet ja kannat vastuun niiden saavuttamisesta.
-Itsevarma ja energinen: Toimit päättäväisesti ja tuot positiivista energiaa tiimiin, edistäen tehokasta työskentelyä.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Olas Group Oy
Asiakasyrityksemme Olas Group on perustettu vuonna 2017 ja siitä lähtien se on kasvanut kannattavasti. Tällä hetkellä se kuuluu toimialansa vahvimpiin yrityksiin talouslukujen valossa: liikevaihto kasvoi 25 % vuonna 2023 ja oli 17,7 M€.
Voit tutustua Olas Groupin menestystarinaan tarkemmin heidän nettisivuillaan täältä.
"Ajattelemme asiat kassan ja kannattavuuden kautta perustaen liiketoiminnan faktoihin. Meillä asiat tehdään aina niin hyvin kuin mahdollista yrittäjämäisesti työn ja vapaa-ajan järkevä tasapaino säilyttäen. Tästä osoituksena elokuun 2024 eNPS (työntekijätyytyväisyys) mittaus, jonka tulos oli erinomainen 81!
Olemme vuoden ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana myyneet enemmän asuntoja ja käynnistäneet enemmän hankkeita kuin koko viime vuonna yhteensä. Meidän kokemuksemme perusteella kysyntä on selkeässä nousussa pk-seudun pientaloissa. Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ja saavuttaa 100 MEUR liikevaihto vuonna 2028. Toimintamme perustuu vahvasti projektien onnistumiseen tontinhankinnasta asuntojen luovutukseen sekä niiden takuuajan loppuun saakka. Asiakkaiden tyytyväisyys määrittää onnistumisemme."
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/projektipaallikko-rakennusalalle-olas-group-oy-espoo/X5ND27?i=0