Psykologi, Kyröskosken psykiatrian poliklinikka,, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kyröskosken psykiatrian poliklinikka tarjoaa erikoissairaanhoidon tasoisia psykiatrisia arvioita ja hoitojaksoja yli 18-vuotiaille mielenterveys- ja päihdehäiriöissä. Poliklinikan arvio- tai hoitojaksolle tullaan lääkärin lähetteellä. Hoitojaksot ovat määrämittaisia ja tavoitteellisia.

Työryhmän psykologina työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Työsi keskeisiä sisältöjä ovat psykologiset arvioinnit ja tutkimukset, joita tehdään esim. toiminta-, työ- tai opiskelukyvyn selvittämiseksi ja diagnostiikan tueksi, sekä yksilövastuinen hoitosuhdetyö ja ryhmien ohjaaminen. Psykologina tuot asiantuntijuutesi työryhmän käyttöön myös konsultaatioiden kautta. Osana potilaan hoitoa osallistut tarvittaessa verkosto- ja perhetyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä laaja-alaista kliinisen psykologin työtä pienessä, hyvin toimivassa työryhmässä jossa on mahdollisuus kehittää osaamistaan laaja-alaisesti kliinisen psykologian osa-alueella. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa henkilöstölle työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Tehtävään valitun tulee olla Suomessa laillistettu psykologi. Eduksi luemme psykoterapeuttisen ja/tai psykologisten tutkimusmenetelmien osaamisen ja lisäkouluttautuneisuuden. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja motivaatiota työskennellä osana moniammatillista työryhmää. Tulet osaksi Tays Psykiatrian kollegaverkostoa, jonka piiristä löytyy laaja-alaista osaamista ja jossa on mahdollisuus saada konsultaatiotukea ja mentorointia sekä verkostoitua kollegoiden kanssa.

Tehtävä alkaa 18.11.2024 jatkuen 30.7.2025 asti. Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus Kuntarekryssä ja tule osaksi laajaa ammattilaisten joukkoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4128-24/fi_FI