Projektikoordinaattori, TATTI-hanke, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun kaupungin Sivistys- ja kulttuuripalveluissa on haettavana PROJEKTIKOORDINAATTORIN määräaikainen tehtävä
Tatti - Tarve- ja tietoperustaisuus yhteisöllisen opiskeluhuollon toteuttamisessa -kehittämishankkeessa. Tehtävän kesto on 1.11.2024 - 31.07.2025.

Kehittämistyön tavoitteena on parantaa ja vahvistaa yhteisöllisen opiskeluhuoltotyön edellytyksiä vastata lasten ja nuorten hyvinvoinnin haasteisiin. Opiskeluhuollon tuloksellinen, monialainen sekä tarve- ja tietoperustaisuuteen pohjautuva toiminta edellyttää hyvinvointia uhkaavien merkkien varhaista tunnistamista, henkilöstön tiedon analysointiosaamisen lisäämistä sekä yhteisöllisen työn toimintamallien ja prosessien selkeyttämistä eri toimijoiden välillä. Yhteisöllisen opiskeluhuollon tarve- ja tietoperusteinen tuloksellinen toiminta edellyttää yhteistyörakennettua ja sovittuja toimintatapoja kunnan eri toimialueiden kesken sekä yhdyspinnalla hyvinvointialueen ja 3.sektorin edustajien kanssa.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat:
-opiskeluhuoltoa koskevan hyvinvointitiedon analysointiprosessien kehittäminen ja kuvaaminen yhteistyössä kunnan toimijoiden kanssa sekä opiskeluhuollon indikaattoriseurannan toimeenpanon tuki ja ohjaus
-hyvinvoinnin edistämistyötä tukevan digitaalisen Näkymä- tilannetyökalun käyttöönoton kehittämiseen osallistuminen
-henkilöstökoulutusten, työpajojen yms. tilaisuuksien suunnittelu ja koordinointi
-kehittämistyön tulosten viestintä ja markkinointi
-hankkeen loppuraportoinnista vastaaminen

Projektikoordinaattori työskentelee yhteistyössä hankekokonaisuudesta vastaavan kehittämispalvelujen asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja joustavaa työotetta, kykyä verkostomaiseen yhteistyöhön sekä hyviä projektinhallinta-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Koulu- ja oppilaitosmaailman ja monialaisen opiskeluhuollon tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5884/2024. Hakemukset on toimitettava 15.10.2024 klo 15.00 mennessä.

Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon myös uudelleenhaussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-707-24/fi_FI