Ravitsemistyöntekijä, Kymijoen Ravintopalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme iloiseen joukkoomme Kotkan Kapyysiin astiahuollon tiimiin ammattitaitoista ravitsemistyöntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Kapyysin astiahuollon työnkuvat ovat vaihtelevia ja työtehtävät selkeitä. Fyysisesti raskasta työtä riittää, mutta päivät kuluvat ystävällisten työkavereiden seurassa joutuisasti. Vaihtelevat työajat mahdollistavat myös mukavasti arkivapaita. Omaa tiimiä pidetään osaavana ja ystävällisenä. Erilaisten ja eri-ikäisten kanssa työskentely nähdään rikkautena. Työnantajaa pidetään alueellisesti merkittävänä työnantajana, joka tarjoaa mm. turvallisen yhteisiä arvoja vaalivan työpaikan ja varman palkan.

Jos tunnet tällaiset toimintatavat omaksesi, omaat reippaan asenteen ja olet tiimipelaaja, saatat olla joukkueemme puuttuva pelaaja!

Lisätietoja työskentelystä astiahuollossa löydät verkkosivuiltamme www.makunne.fi osiosta:
https://makunne.fi/ammattikeittion-astiahuollossa-puhtaus-on-paaasia/

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Edellytämme sinulta alan ammattitutkintoa tai vastaavaa osaamista, hygieniapassia, vastuullisuutta, tavoitteellista sekä yhteistyökykyistä otetta työhön, IT-taitoja ja suomen kielen osaamista.

Tervetuloa meille töihin!

Hakuohje

Täytä työhakemus verkkosivuillamme www.makunne.fi

Haku päättyy: 20.10.2024
Huomioithan, että aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä - olisi hienoa saada sinut meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://makunne.fi/avoimet-tyopaikat/