Taloussuunnittelija, Naantalin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme suunnitelmallista, joustavaa, palveluhenkistä, tarkkaa ja kehittämismyönteistä taloushallinnon osaajaa. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä. Edellytämme kokemusta ostolaskujen käsittelyprosessista, kirjanpidosta, suunnittelu- ja raportointitehtävistä sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumiskykyä.

Taloussuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat ostoreskontra ja ostolaskuprosessin ohjaaminen, sekä laskujen kierrätysohjelman pääkäyttäjänä toimiminen. Olemme kilpailuttamassa uutta ostolaskujen kierrätysohjelmaa, jonka käyttöönotossa olet avainhenkilö. Toimit myös talouden suunnittelu- ja raportointitehtävissä koko kaupungin tasolla ja toimit ko. ohjelmistojen pääkäyttäjänä. Lisäksi toimit kirjanpitohenkilöstön sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto, sekä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tarjoamme sinulle toimistotyöajassa joustavat työajat, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, perehdytyksen, esimiehen ja työkaverien tuen ja mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyöräetu ja työterveyshuolto.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyö (36,25h/vko).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619667/fi_FI