Fysioterapeutti (2), sijaisuus, kuntoutuspalvelut, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aluepalveluissa toimii fysioterapeutteja, kuntohoitajia sekä puhe- ja toimintaterapeutteja. Terapeutit toimivat kuntoutuksen asiantuntijoina eri palveluissa; akuuttiosastot, kuntoutusyksiköt, avokuntoutus sekä apuvälinepalvelut.

Toinen sijaisuus sijoittuu Ylivieskan terveyskeskuksen akuuttiosastolle ja kuntoutusyksikköön. Osastoilla työskentelee säännöllisesti fysioterapeutti ja kuntohoitajia sekä tarvittaessa toiminta- ja puheterapeutti. Fysioterapeutit ja kuntohoitajat työskentelevät osastoilla osana moniammatillista tiimiä yhdessä osaston muun henkilökunnan kanssa. Työ osastolla on monipuolista ja vaihtelevaa. Fysioterapeutti toimii alansa asiantuntijana potilaan kuntoutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä on vahvana tukena potilaan kotiutumisvaiheessa. Työ sisältää toimintakyvyn arviointia, kuntoutuksen suunnittelua ja toteutusta. Terapeutit tekevät tarvittavat apuvälinearviot ja kotiutusvaiheen kotikäynnit ja arvioivat jatkokuntoutuksen tarpeita. Työssä lähimpiä yhteistyökumppaneita potilaan lisäksi ovat kuntoutuksen muut terapeutit, omaiset, kotihoito, palveluohjaus.

Toinen sijaisuus on Nivala-Sievi kotikuntoutuksessa. Kotikuntoutuksessa työskentelee fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti. Terapeutit tekevät kotikäynteinä toimintakyvyn ja apuvälinetarpeen arvioita sekä ohjaavat asiakkaita kuntoutuksen toteuttamisessa. Terapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana kotikuntoutustiimeissä tehden tiivistä yhteistyötä hoitajien kanssa. Työ on itsenäistä ja siinä saa toimia hyvinkin laajasti asiakkaan verkostojen kanssa. Jokainen työpäivä on erilainen. Työntekijät hallinnoivat itse omat kalenterinsa. Osastoilla ja kotikuntoutuksessa työskentelevät terapeutit tekevät yhteistyötä asiakkaan siirtymävaiheissa, jotta asiat sujuisivat joustavasti ja asiakas saisi tarvitsemansa tuen paikasta riippumatta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote. (Kotikuntouksen sijaisuus)

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622045/fi_FI