Psykoterapeutti, Terapeuttinen vauvaperhetyö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 3986,41€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme psykoterapeuttia vakinaiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin kaupungin terapeuttiseen vauvaperhetyöhön.

Työhön kuuluu asiakastyö erityistä tukea tarvitsevien vauvaperheiden ja lasta odottavien perheiden kanssa monimuotoisin psykoterapeuttisin menetelmin (vuorovaikutussuhteen psykoterapia, ohjaus, neuvonta, arviointi ja psykoterapeuttinen tuki) sekä asiakastyöhön liittyvä yhteistyö lähialojen kanssa.

Terapeuttisen vauvaperhetyön psykoterapeutti antaa varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntija-apua perustasolla vauvaperheiden kanssa työskenteleville yhteistyökumppaneille ja osallistuu tarvittaessa varhaisen vuorovaikutuksen asiantuntemusta edellyttäviin työryhmiin. Työhön kuuluu myös jatkuva työn sisällöllinen kehittäminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai Suomessa laillistetun lasten- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään soveltuvaa erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen psykoterapeutin työstä sekä kiinnostuksen kehittyä terapeuttina vanhemmuuden, kiintymyssuhteen ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisessa.

Asiakas- ja potilastietojärjestelmän sekä palautetietoisen hoidon menetelmien käyttökokemuksen (esim. Apotti, Feedback Informed Treatment).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-651-24