Ruokapalvelutyöntekijä, Seinäjoen lyseo, Seinäjoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ruokapalvelutyöntekijän toimi Ruoka- ja siivouspalveluissa

Seinäjoen kaupungin ruoka- ja siivouspalveluissa valmistetaan päiväkoteihin ja kouluihin noin 3 miljoonaa ateriaa vuodessa. Asiakkaita on yhteensä noin 11 000. Vastaamme myös 140 kohteen puhtauspalveluista.

Meillä on tilaa hyville työntekijöille.

Haemme ruokapalvelutyöntekijää osaksi tiimiämme. Aloituspaikkanasi on Seinäjoen lyseon palvelukeittiö. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan.
Työ on osa-aikaista 5,0 h/ päivä, klo 7-16.

Seinäjoen lyseolla asiakkaina ovat koulun oppilaat ja henkilökunta.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu keittiön perustehtäviä; tavaran vastaanottoa, varastointia, ruoan valmistukseen osallistumista, astiahuoltoa, asiakaspalvelutehtäviä sekä keittiön ja ruokasalin puhtaanapito.

Pätevyysvaatimuksena on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja hygieniapassi. Aikaisempi keittiötyön kokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja tehtäväkohtainen peruspalkka on 1514,24 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan työkokemuslisä, mikäli sinulla on aikaisempaa hyväksi luettavaa kokemusta. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Meillä on työterveyspalvelut ja KVTES:n mukaiset lomat. Meillä ruokailet verotusarvolla. Muita henkilöstöetuuksiamme ovat mm. ePassi ja mahdollisuus työsuhdepyöräetuun.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään sunnuntaina 13.10.2024 klo 15.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Haastattelut alkavat viikolla 42. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja ma-pe klo 9-15:
palvelupäällikkö Marja-Leena Lahti p.044 754 1681, marja-leena.lahti@seinajoki.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SEI-02-49-24/fi_FI