Ravitsemistyöntekijä, Kymijoen Ravintopalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme iloiseen joukkoomme Kotkan koulun palvelukeittiöön ammattitaitoista ravitsemistyöntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ palvelukeittiössä on erittäin monipuolista ja keittiössä työskentelevistä on kasvanut todellisia organisoijia. Kahta samanlaista päivää ei ole. Keittiöhenkilökunta huolehtii omissa työpisteissään kaiken ruoan tilauksesta esille laittoon ja astiahuollosta asiakaspalveluun. Työskentely on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Tukena työskentelyssä ovat samaa työtä tekevät kollegat, esihenkilö ja muu henkilökunta.

Jos tunnet tällaiset toimintatavat omaksesi, omaat reippaan asenteen ja olet tiimipelaaja, saatat olla joukkueemme puuttuva pelaaja!

Lisätietoja työskentelystä koulujen palvelukeittiössä löytyy verkkosivuiltamme www.makunne.fi osiosta: Palvelukeittiötyö hurmaa monipuolisuudellaan - Kymijoen Ravintopalvelut Oy

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Edellytämme sinulta alan ammattitutkintoa, hygieniapassia, vastuullisuutta, tavoitteellista sekä yhteistyökykyistä otetta työhön, IT-taitoja ja suomen kielen osaamista.

Tule meille tekemään ruokaa sydämellä!

Hakuohje

Täytä työhakemus verkkosivuillamme www.makunne.fi

Haku päättyy: 13.10.2024
Huomioithan, että aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä - olisi hienoa saada sinut meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://makunne.fi/avoimet-tyopaikat/