Prosessimallintaja @ P2X Solutions, Minjon Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei prosessimallinnuksen ammattilainen,

Haluatko käyttää osaamistasi vihreän vedyn laitosten toiminnassa? Innostutko haasteista ja uusien teknologioiden parissa työskentelystä? Näetkö itsesi osana tiimiä, joka koostuu vetyliiketoiminnan ja vihreän siirtymän edelläkävijöistä?

Jos vastasit kolmesti 'KYLLÄ', jatka lukemista, sillä P2X Solutions hakee nyt uutta henkilöä Power-to-X-prosessimallintajan rooliin!

P2X Solutions on suomalainen vihreän vedyn ja Power-to-X-teknologian pioneeri, joka rakentaa parhaillaan Suomen ensimmäistä teollisen mittakaavan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitosta Satakunnan Harjavaltaan. Lisäksi suunnitteilla on tuotantolaitokset muun muassa Joensuuhun ja Ouluun. P2X on keväällä 2024 sopinut järjestelystä, jonka myötä sveitsiläinen energiayhtiö Alpiq nousi yhtiön pääomistajaksi. Uusi pääomistaja vahvistaa P2X asemaa ja sen mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä.

Tässä uudessa ja tärkeässä Power-to-X-prosessimallintajan roolissa työskentelet osana P2X:n asiantuntijatiimiä rakentaen ja optimoiden prosessimalleja nykyisten laite- ja tuotantotietojen perusteella. Optimoit uusia projekteja simuloimalla erilaisia käyttötapauksia ja tehostat tuotantoa vastaamaan ulkoisiin tekijöihin, kuten sähkön hinnan vaihteluihin. Lisäksi vastaat datan tehokkaasta käsittelystä ja hallinnasta hyödyntäen eri tietokantoja ja tiedonhallintatyökaluja, varmistaen datan eheyden ja tarkkuuden. Roolissasi kehität ja mallinnat myös kattavia liiketoimintamalleja Power-to-X-projekteille, esimerkiksi investointeja varten.

Hae P2X:n Prosessimallintajaksi, jos:

- Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (AMK-insinööri tai DI) esimerkiksi kemian-, automaatio- tai prosessitekniikan alalta.
- Sinulla on vähintään 5 vuotta työkokemusta prosessien operatiivisesta mallinnuksesta sekä datan hallinnasta ja hyödyntämisestä, esimerkiksi jalostamo- tai kemiantekniikan alalta - eduksi katsomme, jos sinulla on jo kokemusta Power-to-X-projekteista.
- Sinulla on vahva osaaminen staattisten ja dynaamisten prosessimallinnusohjelmistojen käytöstä ja lisäksi hallitset tuotantosuunnittelun sekä -mallinnuksen. Eduksi katsomme, jos tunnet Modelica-ohjelmointikielen.
- Sinulla on kokemusta teollisuuden prosessijärjestelmien ja -laitteiden käyttäjänä toimimisesta sekä tuotantoprosessien optimoinnista.
- Hallitset tuotantotietojen hallinnan ja analysoinnin pilviympäristöissä, kuten Microsoft Azuressa.
- Kommunikoit sujuvasti englanniksi kirjallisesti ja suullisesti sekä vähintään tyydyttävällä tasolla suomeksi. Arvostamme halukkuutta oppia suomen kieltä lisää, ja täällä saat siihen tilaisuuden!

P2X:lle on osaamisen lisäksi tärkeää se, millaisella asenteella työskentelet. P2X:n työntekijöitä yhdistää rohkeus sekä käytännönläheinen, tarkka ja oma-aloitteinen "can do" -asenne työn tekemiseen. Kasvuyhtiön työarki on dynaamista ja tavoitteiden saavuttaminen vaatii vahvaa visiota, "hands-on"-otetta ja täyttä omistajuutta oman roolin osalta sekä tarkkaa oman työn johtamista ja suunnittelua.

Merkityksellisen ja monipuolisen roolin lisäksi P2X Solutions tarjoaa sinulle:

- Ainutlaatuisen tilaisuuden toimia energiateollisuuden murroksen etulinjassa osana organisaatiota, jossa pääset vaikuttamaan ja jossa on ennakkoluuloton tekemisen meininki yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

- Oppimiskäyrän vahvan pääomistajan tukemassa kasvuyhtiössä - tässä roolissa pääset aidosti kehittymään ja vaikuttamaan P2X:n tulevaisuuteen.

- Huippuosaajista koostuvan innovatiivisen ja hyvähenkisen tiimin, jossa kaikkia kunnioitetaan ja jokaisen näkemykset otetaan huomioon.

- Joustavan hybridityömallin ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi mm. kattava työterveyshuolto sekä mukavaa yhteistä tekemistä. Yhtiön viihtyisät toimitilat sijaitsevat Innopolissa Espoon Otaniemessä.

Haluatko osaksi kasvutarinaa? Lähetä meille CV:si tai linkkaa LinkedIn-profiilisi "Hae tähän paikkaan" -painikkeen kautta. Hakuaika päättyy 11.10.2024, mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tapaamme kandidaatteja jo ennen haun päättymistä. Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin Ville Miettiseen (ville.miettinen(at)minjon.fi / +358 50 571 5577).

P2X Solutions on vuonna 2020 perustettu Power-to-X-teknologian edelläkävijä, jonka merkityksellinen tavoite on tuottaa vihreää vetyä ja jatkojalostaa sitä synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti. EU-komissio on myöntänyt P2X Solutionsille aseman osana eurooppalaista vetyarvoketjua, mikä edesauttaa P2X:n tavoittelemaa kasvua. P2X Solutions on noteerattu yhtenä kiinnostavimpana start-upina sekä Suomessa että Pohjoismaissa. P2X Solutions Oy:n pääomistaja on sveitsiläinen energiakonserni Alpiq. Voit tutustua P2X Solutionsiin tarkemmin osoitteessa https://p2x.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://minjonoy.teamtailor.com/jobs/5028579-prosessimallintaja-p2x-solutions