Perustason ensihoitaja, Ensihoitokeskus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme perustason ensihoitajia, jolla on valmius työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Ensihoito hoitaa vuosittain noin 40 000 asiakasta. Ensihoitopalvelu vastaa asiakkaan hoidontarpeen arviosta ja ensihoidosta ensihoitopalvelun toimintakentän tehtävistä pääasiassa hoitolaitosten ulkopuolella sekä tarvittaessa asiakkaan kuljettamisesta tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn sekä hienon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi. Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, innostunutta ja joustavaa asennetta, sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä halua kehittää itseään ja työympäristöään.

Perustason ensihoitajan kelpoisuus määräytyy ensihoitosetuksen (585/2017) mukaan Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ensihoitoon suuntautuva koulutus tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö tai pelastajatutkinnon taikka sitä vastaavan aikaisemman tutkinnon suorittanut henkilö.

Eduksi katsomme hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden tai hoitotasolla toimimisen.

Edellytämme vähintään C1-luokan ajo-oikeutta.
Alkusijoituspaikkana on ensihoitopalvelun Kurikan asemapaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä voidaan noudattaa koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toimeen valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuus selvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoa turvallisuus-selvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy www.supo.fi.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616156/fi_FI