Hoiva-avustaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei hoiva-avustaja! Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Ilkkaan hoiva-avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, kokoaikatyöhön 30.3.2024 asti.. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Ilkka työpaikkana

Hoivakoti Ilkka on ikäihmisten hoivayksikkö Ilmajoen keskustan tuntumassa maaseudun rauhassa. Hoivakotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 31 asukkaalle. Kodinomaisuus ja käsin kosketeltava lämminhenkisyys tekevät talostamme mielekkään asukkaille ja henkilökunnalle. Henkilökunta on sitoutunutta ja motivoitunutta. Työtä tehdään positiivisella asenteella iloisin mielin.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_ilkka

Työpäiväsi hoiva-avustajana meillä

Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Osallistut päivittäin hoivaan, mm. asukkaiden aamutoimiin, jonka lisäksi työpäivääsi kuuluu kodinhoidollisia tehtäviä, ylläpitosiivousta, pyykkihuoltoa sekä lounaan ja välipalojen valmistelua. Työajastasi puolet on varattu keittiö/pyykkihuollon tehtäviin ja puolet hoivatyöhön.

Haemme hoiva-avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, kokoaikatyöhön 30.3.2024 asti. Työ on arkisin (ma-pe) tehtävää aamuvuoroa. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa määräaikaisuuden jälkeen sopimuksen mukaan. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi.

Palkka

Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2083,60-2290,36€/kk (yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G16B).

Tehtävässä edellytämme

-hoiva-avustajan koulutusta
-hygieniapassia
-A2-tason kielitaitoa suomeksi

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Mika Jutila p. 050 411 4834, sp. mika.jutila@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/5023305-hoiva-avustaja-sijaisuuteen-hoivakoti-ilkka