Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen, Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSIMME TYÖNTEKIJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN LOIMAALLE!

Viihdytkö itsenäisessä ja fyysisessä tuotantotyössä? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Lue lisää:

Tässä tehtävässä työskentelet pintakäsittelylinjalla, jossa vastaat pinnoitettavien metallituotteiden esivalmistelusta, ripustelusta sekä pinnoituslinjan toiminnasta. Työskentelet itsenäisesti, mutta osana toimivaa tiimiä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa, olethan valmis 3-vuorotyöhön?

Aikaisempaa osaamista tai kokemusta ei vaadita - työhön perehdytetään. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä pintakäsittelyn rautaiseksi ammattilaiseksi! Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa tekijää, jolle asiakasyrityksemme mielellään tarjoaisi vakituisen työpaikan osana hyvää työyhteisöä!Työhön perehdytys tapahtuu suomenkielellä, joten suomen kielen taito vaaditaan. Tuntipalkka määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkataulukon työnvaativuusryhmän 4 mukaan.

Työpaikka sijaitsee 10 km päässä Loimaan keskustasta, joten auto on oltava käytössä. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteena ja 6kk jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyrityksen kirjoille! Jätä siis hakemuksesi pian!

Me Eezyllä haluamme Sinut töihin!

Eezy Henkilöstöpalvelut Loimaa

Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy

040 771 9090/ Riikka

loimaa.eezy@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/581221234