Personal Trainereita Pääkaupunkiseudulle, SATS Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Intohimoinen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen? Haluatko inspiroida ja motivoida ihmisiä heidän kunto- ja terveyspoluillaan? Nyt on mahdollisuutesi loistaa ja tulla vakituiseen työsuhteeseen osaksi Elixian Personal Trainer- huipputiimiä pääkaupungineri keskuksiin. ELIXIA toimii työnantajana liikunnanohjaajille yli 270 modernissa liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa Pohjoismaissa. Konsernimme vahva tausta takaa laadukkaat puitteet, laajan asiakaskunnan sekä mahdollisuuden vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Meillä on Suomessa tällä hetkellä noin 100 Personal traineria, ja he liikuttavat vuosittain tuhansia asiakkaita.ELIXIA tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat resurssit menestyäksesi työssäsi.Työsuhde-etumme sisältävät työterveyshuollon, palkalliset sairaslomat ja vuosilomat, sekä hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet. Tarjoamme ulkopuolisia koulutuksia kokeneille Personal Trainereille ja sisäisiä koulutuksia uransa alkuvaiheessa oleville. Asiakashankintaan saat kaiken tarvittavan tuen, ja työskentelytilat ovat erinomaiset.Meillä Personal Trainerin työtehtäviin kuuluu:
Jäsenyyteen kuuluvien PT kokeilukertojen ohjaaminen
Asiakashankinta ja oman asiakaskunnan kasvattaminen
Omien asiakkaiden säännöllinen ohjaaminen, asiakassuhteiden ylläpito sekä mahdollisten harjoitusohjelmien tekeminen
Hyvänä työkaverina ja tyyppinä oleminen keskuksen muulle henkilökunnalle
Lisäksi meillä on mahdollisuus tilanteen mukaan ohjata myös yritysliikuntapalveluita, pienryhmiä sekä ryhmäliikuntaa.Palkkaus ELIXIAssa on kilpailukykyinen ja määräytyy kokemuksen, ammattitaidon ja ahkeruuden perusteella. Voit ansaita omien asiakkaiden valmentamisesta 25-41 euroa tunnissa ja bootcamp-pienryhmävalmennuksista 37,5-134,5 euroa tunnissa.Etsimme sitoutuneita ja intohimoisia liikunta-alan ammattilaisia, joilla on vähintään PT-lisenssikoulutus tai pidempi liikunta-alan koulutus, kuten Liikuntaneuvoja LPT, Liikunnan ammattitutkinto, Liikunnanohjaaja AMK tai Fysioterapeutti AMK. Näillä taustoilla varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista valmennusta ja sinulla on riittävät valmiudet menestyä työssäsi.Visiomme on "We make people healthier and happier!"Liity ELIXIA-tiimiin ja tee työtä, jolla on merkitystä!Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.10.2024 Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.Mikäli Sinulla ei ole Personal trainerin koulutusta, mutta ammatti kiinnostaa - huoli pois! Me ELIXIAlla järjestämme puolivuosittain kattavan koulutuksen, johon osallistumalla saat erittäin laadukkaan ja poikkeuksellisen edullisen Personal trainerin koulutuksen ja PT-työpaikan ELIXIAlta. Tähän Personal trainerin koulutukseen on erillinen haku. Seuraa työpaikkailmoitteluamme Personal trainerin koulutukseen liittyen ja hae mukaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.sats.com/jobs/4941577-personal-trainereita-paakaupunkiseudulle/applications/new?promotion=1167559-tyomarkkinatori