Kotisiivooja, A&A Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 250 organisaatiota ja kotitaloutta Oulun, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme.
Palveluihimme kuuluvat sopimus- ja ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, kotipalvelu ja kotisiivoukset kotitalouksille ja erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, peruspesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset/loppusiivoukset ja nanopinnoitukset.

Siivous ja puhtaanapito on joukkuepeliä, jossa yksilöiden taidot korostuvat. Parhaan lopputuloksen toteuttaminen asiakkaalle on seurausta saumattomasta yhteistyöstä ja yhteisestä päämäärästä, mitkä näkyvät yrityksemme toiminnassa. Tämä tekee meistä kokonaisvaltaisen puhtaanapidon yhteistyökumppanin.

Etsimme nyt mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme iloista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä kotisiivoojaa Oulun alueelle. Työ sisältää suurimmaksi osaksi kotisiivouksia, mutta myös toimisto- ja rappusiivouksia on jonkin verran.

Työsuhde on ainakin alkuun osa-aikainen mutta sopivan henkilön löytyessä työtunteja on mahdollisuus päivittää myöhemmin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin kello 7:00-9:00 alkaen.

Työ on monipuolista ja toivomme hakijalta kykyä toimia sekä työparin kanssa, että itsenäisesti.

Työkohteet sijaitsevat useassa osoitteessa Oulun alueella, joten ajokortti on ehdoton vaatimus. Edellytämme hakijalta osaamista ajaa manuaalivaihteista autoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Meillä työnteko on mukavaa ja tukena toimii esimiehen lisäksi myös työkaverit. Kokemus ei ole tässä tehtävässä välttämätöntä, tärkeämpää on motivoitunut asenne ja halu oppia!

Jos siivouskärpänen puraisee ja näet tulevaisuutesi siivousalalla, kauttamme on hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollista myös kouluttautua mm. oppisopimuksella.

Mukavan työyhteisön ja ilmapiirin lisäksi tarjoamme henkilökunnallemme muitakin etuja, mm. liikuntasetelit, kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden lainata koneita yms.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.serviceone.fi/jobs/835481-kotisiivooja