Koulupsykologi, Perusopetus, Yläne, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme koulupsykologia vakituiseen tehtävään Yläneen yhtenäiskoululle. Tehtäväalueeseen kuuluu myös kaksi pientä alakoulua Oripäässä ja Loimaalla sekä esiopetuksen yksiköitä, joissa työskentely tarpeen mukaan. Tehtäväaluetta tarkastellaan säännöllisesti tehtävään valitun toiveet ja yksikön tarpeet huomioiden.

Meillä pääset tekemään monipuolista työtä ammattitaitoisessa ja iloisessa tiimissä, jossa henkilöstön vaihtuvuus on ollut vähäistä. "Työssäni asiantuntijuuteeni luotetaan ja saan tehdä omannäköistäni työtä huumorintajuisessa ja turvallisessa työyhteisössä" kertoo tiimin kokenut psykologi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työtehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yhteistyö huoltajien kanssa, yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset, monialainen ja moniammatillinen verkostotyö sekä konsultatiivinen tuki koulujen työntekijöille.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, yksilötyönohjauksen sekä halutessasi kokeneen psykologin mentoriksi. Työhyvinvointisi ja osaamisesi tukeminen on meille tärkeää!

Sinulla on käytössäsi asianmukaiset työtilat ja toimivat yhteistyörakenteet. Voit suunnitella työpäiväsi joustavasti liukuvaa työaikaa sekä osittaista etätyötä hyödyntäen. Lakisääteisen mitoituksen alittava kohtuullinen oppilasmäärä sekä toimivat rakenteet mahdollistavat suunnitelmallisen työskentelyn ja työn kehittämisen. Haemme ensisijaisesi kokopäiväistä työntekijää, mutta tämä tehtävä on mahdollista toteuttaa myös osa-aikaisena.

Tehtävässä maksetaan rekrytointilisää 400 €/kk 31.7.2025 asti.

Mitä toivomme sinulta?

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkosto- ja tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Työsi on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Noudatamme tehtävässä 6 kk koeaikaa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-665-24/fi_FI