Talousasiantuntija, Kouvolan seurakuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen numerotarkkaa, tilinpäätöstaitoista ja kokenutta talousasiantuntijaa.
(Hakuaikaa jatkettu 15.10.2024 saakka.)

Talousasiantuntijana pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa ja kehittämään niitä.
Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat seurakuntayhtymän kirjanpidon prosessien kokonaisvaltainen hallinta, tilinpäätöksen ja talousarvion laadinnan valmistelu, taloushallinnon ohjelmistojen pääkäyttäjän tehtävät, laskentatoimeen liittyvä hallintoelinten ja työalojen neuvonta sekä talousraportoinnin kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. tradenomi) ja tehtävään soveltuvaa laaja-alaista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä kehittämishalua. Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia, asiakokonaisuuksien hallintaa, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaslähtöistä asennetta. Tehtävän hoito edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä autonkäyttömahdollisuutta.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukaan. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista kokemukseen perustavaa palkanlisää. Käytössämme on myös suorituslisäjärjestelmä. Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä virkistys-, lounas- ja polkupyöräedun. Noudatamme liukuvaa työaikaa, työaika 36,25 h/viikko. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työpiste sijaitsee Kuusankosken seurakuntakeskuksessa.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta 15.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hakuaikaa on jatkettu ja tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Rauni Pennanen, p. 040 7054528, rauni.pennanen@evl.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2551/fi_FI