Koulupsykologi, Pälkäne, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Palkkaus: 3988,53€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme koulupsykologia opiskeluhuollon vastuualueelle Pälkäneelle. Tarkemmin tehtävä sijoittuu Anna Tapion kouluun, Aitoon koulutuskeskukseen sekä Aitoon koululle. Koulupsykologina tehtäväsi on lasten ja nuorten koulunkäynnin, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Työtehtäviisi kuuluu yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset sekä hoidolliset tukikeskustelut. Lisäksi monialainen ja moniammatillinen verkostotyö kuuluu osaksi työtehtäviäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön.
- Vahvan, osaavien kollegoiden sekä muiden asiantuntijoiden verkoston.
- Mahdollisuuden ja vapauden suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti.
- Meillä on sopimuksen mukaan mahdollisuus etätyöhön ja työaikaliukumat, jotka helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
- Luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot.
- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.
Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Kurkkaa Pirkanmaan hyvinvointialueen Instagramista, mitä koulupsykologi Sipi kertoo omasta työstään: https://www.instagram.com/pirkanmaanhyvinvointialue/p/DAFhGNkIo2b/. Reelsien puolelta pääset videon muodossa mukaan Sipin työpäivään: https://www.instagram.com/pirkanmaanhyvinvointialue/reel/C_-r8THtYtn/.

Kelpoisuusehtona Suomessa laillistettu psykologi. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Eduksesi katsomme kokemuksen kasvatuksen ja opetuksen alalta sekä lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Tehtävässä onnistumisen takaavat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaitosi sekä kehittävä työotteesi. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus käyttää autoa, korvaamme työstä aiheutuvat matkakustannukset.

Määräaikaisen työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan. Työsuhde jatkuu 31.12.2024 asti. Työaika on osa-aikainen, sovitusti 50 % - 60 %. Työsuhteen koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta! Ota rohkeasti yhteyttä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2792-24/fi_FI