Liikuntapäällikkö, Kotkan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liikuntapalveluiden asiakaskohderyhmä on laaja ulottuen eri ikäisiin liikuntapalveluiden ja liikuntapaikkojen käyttäjiin. Vuosittainen liikuntatilojen käyttömäärä on vakiintunut noin 1,5 miljoonan käyntikertaan. Kotkassa toimii noin 100 liikuntajärjestöä ja -seuraa tuottamassa liikuntapalveluita yhteistyössä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa.

Liikuntapäällikkö vastaa liikuntajohtajan alaisuudessa Kotkan kaupungin uimahallien valvontahenkilöstön esihenkilötehtävistä ja uimahallitoimintojen järjestämisestä sekä liikuntapalveluiden hallinto-, suunnittelu- ja kehittämistehtävistä mukaan lukien hyvinvointisektorin kanssa tehtävä yhteistyö. Uimahalleilla on vuosittain keskimäärin yli 300 000 asiakaskäyntiä. Liikuntapäällikkö toimii liikuntajohtajan sijaisena.

Liikuntapäällikkö vastaa osaltaan päätösesitysten, lausuntojen ja raporttien tuottamisesta. Työtehtäviin kuuluu myös liikuntapalveluiden yksikön avustusten ja hankerahoituksen hakemisen valmistelu ja hallinnointi.

Liikuntapäällikön tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Liikunta-alaan kohdentunut koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsotaan myös esihenkilö kokemus sekä hyvä perehtyneisyys Kotkan alueen liikuntapalvelutoimintaan ja liikunta-alaan yleensä kohdennetusti uimahallien toimintaympäristöön. Tehtävä on asiantuntijatehtävä, joka edellyttää laaja-alaista osaamista kunnallisten palveluiden järjestämisestä, kokemusta seura- ja järjestötyöstä sekä kokemusta tiedon tuottamisesta, analysoinnista ja soveltamisesta käytäntöön.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: Kotkan kaupunki/kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOTKA-02-18-24/fi_FI