Utbildningsplanerare, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 2227,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Planeraren fungerar som projektledare för nätverket KOHUR (kompetensutveckling inom huvudstadsregionens svenska utbildningsväsenden).
Inom ramen för nätverket är utbildningsplanerarens centrala arbetsuppgifter att planera, organisera, marknadsföra och utveckla nätverkets kompetenshöjande verksamhet. Utbildningsplaneraren har budgetansvar och i arbetet ingår att rapportera till kommunerna samt att verkställa de beslut som fattas i anslutning till nätverket. Arbetet sker i samarbete med samarbetskommunerna, daghemsföreståndare, rektorer, lärare samt övriga fortbildningsanordnare i regionen.

Fortbildningsverksamheten gäller all pedagogisk personal från småbarnspedagogik till gymnasieutbildningen i huvudstadsregionen.

Projektet upptar 60 % av arbetstiden (totalt 21,75 h/vecka).

Av de sökande förutsätts högre högskoleexamen samt erfarenhet av den allmänbildande utbildningen eller personalfortbildning.

Vi värdesätter erfarenhet av projektledarskap och/eller pedagogisk sakkunskap samt förmåga till proaktivt och självständigt arbete. Lärarerfarenhet och kunskap om småbarnspedagogik räknas som fördel.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621196/fi_FI