REHTORI, Pohjois-Haagan yhteiskoulu oy, Pohjois-Haagan yhteiskoulu oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
POHJOIS-HAAGAN
YHTEISKOULU
URHEILUKOULU
Pohjois-Haagan yhteiskoulu on yksityinen sopimuskoulu, joka koostuu peruskoulun yläasteesta (7.-9.lk) ja lukiosta. Peruskoulun osalta PHYK toimii alueemme lähikouluna sekä urheilu- ja matematiikkapainotteisena yläasteena. Lukio on erityistehtävän saanut urheilulukio ja yleislukio. Opiskelijoita on n. 890.
www.phyk.fi

Haemme hyvähenkiseen kouluumme

REHTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2025 alkaen tai erikseen sopimuksen mukaan.

Johdat, ohjaat, valvot ja kehität koulun opetus- ja kasvatustyötä ja hallintoa. Toimit myös Pohjois-Haagan yhteiskoulu osakeyhtiön toimitusjohtajana.

Pohjois-Haagan yhteiskoulu on tunnettu hyvästä hengestään. Olet hyvä hengenluoja ja panostat hyvään työskentelyilmapiiriin koulussa niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin keskuudessa.

PHYK on yksi merkittävimmistä urheilukouluista Suomessa niin urheiluyläasteen kuin urheilulukionkin osalta. Tunnet urheiluelämää hyvin ja ymmärrät nuorten urheilijoiden kaksoisuran eli opiskelun ja urheilun sujuvan yhdistämisen merkityksen. Ymmärrät hyvin myös toisen painotusaineemme matematiikan arvon. Koulumme toimii alueemme lähikouluna ja osaat huomioida tasapuolisesti kaikkien eri linjojemme opiskelijat.

PHYK on yksityinen sopimuskoulu, jolla on sopimus Helsingin kaupungin kanssa. Tunnet yksityisten koulujen maailmaa ja osaat toimia osakeyhtiön toimitusjohtajana vastaten osakeyhtiön hallitukselle pedagogisen johtamisen ja kehittämisen ohella myös koulun taloudesta, korjaus- ja kunnostushankkeista, hankinnoista sekä tarvittaessa osallistut mahdollisiin rakentamishankkeisiin yms. Tukenasi sinulla on apulaisrehtoreita, joiden kanssa muodostatte koulun johtoryhmän.

Olet esiintymistaitoinen ja osaat toimia verkostoissa. Koulumaailman, yhteiskunnallisten vaikuttajien ja urheilumaailman verkostojen tuntemus tai vähintään niiden merkityksen ymmärrys ja kyky rakentaa verkostoja on tässä työssä oleellista.

Tarjoamme sinulle johtamis- ja kehittämistehtävän hyvähenkisessä koulussamme, jossa painotuskoulu ja lähikoulu täydentävät sujuvasti toisiaan. Tarjoamme myös oivallisen näköalapaikan niin yksityiskoulumaailmaan kuin urheiluoppilaitosten ytimeen. Hymy huulessa, mutta täysillä, on PHYK:n pelin henki.

Kelpoisuusvaatimuksena on lakisääteinen rehtorin kelpoisuus (asetus 1998/986).

Lähetä Pohjois-Haagan yhteiskoulu oy:n hallitukselle osoitettu vapaamuotoinen hakemus
18.10.2024 klo 16.00 mennessä osoitteella rehtorihaku@phyk.fi.
Hakemukseen mukaan CV ja palkkatoivomus.

Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lain 504/2002 mukainen selvitys sekä hyväksytty työhöntulotarkastus.
Tiedustelut Rehtori Tuomas Raja 040 7252 098 ja/tai PHYK oy:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Nieminen 040 5070 100 ma 30.9. ja ke 9.10.2024 klo 14-16. Voit tutustua koulua koskevaan asiakirjoihin (tilinpäätös yms.) pyytämällä linkkiä asiakirjamateriaaleihin osoitteesta rehtorihaku@phyk.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuomas.raja@phyk.fi