Vuokraamotyöntekijä / opas, Outdoor Expert Saariselkä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Outdoor Expert Saariselkä hakee tiimiinsä vahvistusta vuokraamotyöntekijän / oppaan rooliin määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2024-2025. Outdoor Expert Saariselkä on ulkoilmaelämän asiantuntija Saariselällä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita välinevuokrauspalveluita, opastettuja retkiä ja hiihtokouluja.

Työtehtäviisi kuuluu suksi- ja pyörävuokraamon päivittäiset asiakaspalvelutehtävät ja osaamisesi mukaan yksinkertaiset suksi- ja pyörähuollot, sekä oppaan tehtävät lumikenkä- ja fatbikeretkillä. Tarkkaa työtehtävän sisältöä voidaan muokata osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, reipasta otetta asiakaspalvelutyöhön, kiinnostusta maastohiihtoa ja maastopyöräilyä kohtaan, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelman ratkaisukykyä.

Lisäksi eduksi katsotaan saksan, ranskan tai espanjan kielen taito, pyörä/suksihuoltotaito ja aiempi kokemus vastaavasta työstä.

Tehtävä on määräaikainen. Työt alkavat joulukuun 2024 lopulla ja kestävät 4kk. Työaika on 30-40h/vk, ja voit itse vaikuttaa lopulliseen työaikaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mail@outdoorexpert.fi