Viestintävastaava, Suomen Somalia-verkosto ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 1300€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Somalia-verkosto hakee osa-aikaista (50%) viestintävastaavaa Impact Academy-hankkeeseen ajalle 21.10.2024 - 31.12.2025.

Viestintävastaavaa vastaa verkoston nuorten hankkeen Impact Academyn viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Työtä tehdään osittain itsenäisesti mutta myös yhteistyössä hankekoordinaattorin, hankkeen osallistujien ja muun työyhteisön kanssa.

Viestintävastaavan tehtäviin kuuluu viestintä- ja markkinointisuunnitelman laatiminen, monikanavainen markkinointi ja viestintä toiminnasta eri kohderyhmille, viestinnän sisältöjen luominen yhdessä ohjelman osallistujien kanssa, jalkautuminen nuorten tavoittamiseksi, sidosryhmäyhteistyön ylläpito ja kehittäminen yhdessä hankekoordinaattorin kanssa, sekä viestinnän seuranta.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta viestinnästä, intoa ja näkemystä viestinnän kehittämiseen, hyvää suomen kielen taitoa ja sujuvaa kirjoitustaitoa, osaamista someviestinnästä, videoiden tekemisestä sekä viestinnän työkaluista (Canva, Wordpress), hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta ja valmiutta ajoittaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön. Eduksi ovat lisäksi somalin kielen suullinen ja kirjallinen taito ja järjestömaailman ja -viestinnän tuntemus.

Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja kuukausipalkka on 1300 euroa. Työhön kuuluu ajoittain myös ilta- tai viikonlopputöitä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 11.10.2024 mennessä toiminnanjohtaja Maiju Korpelalle sähköpostitse maiju.korpela@somaliaverkosto.fi Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtajalta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 0447779422. Haastattelut järjestetään viikolla 42.

Suomen Somalia-verkosto ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton asiantuntijaorganisaatio. Se tukee kattojärjestönä Somaliassa kehitysyhteistyötä tekeviä järjestöjä sekä vahvistaa jäsentensä kotimaista ja kansainvälistä toimintakykyä kehitysyhteistyössä. Verkosto koordinoi Somaliassa toteutettavia nuorten ammattikoulutusta ja työllistymistä edistäviä kehitysyhteistyöhankkeita. Suomessa verkosto vetää nuorten koulutus- ja mentorointiohjelma Impact Academya ja tekee globaalikasvatusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maiju.korpela@somaliaverkosto.fi